Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy ukrywać całe życie swoją przeszłość?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o sprawę sprzed 8 lat trochę w nieciekawym towarzyskie się obracalem, miałem swoje za uszami, ale koniec końców miałem więcej szczęścia niż rozumu że zostałem ze wszystkiego oczyszczony i wyszedłem z tego bez konsekwencji że obecnie nie mam już żadnego kontaktu z przeszłością. Czy wy na moim miejscu opowiedzieliscie by to swojej przeszłości osobie na której wam zależy, tak aby wiedziała z kim ma doczynienia?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chodzi o sprawę sprzed 8 lat trochę w nieciekawym towarzyskie się obracalem, miałem swoje za uszami, ale koniec końców miałem więcej szczęścia niż rozumu że zostałem ze wszystkiego oczyszczony i wyszedłem z tego bez konsekwencji że obecnie nie mam już żadnego kontaktu z przeszłością. Czy wy na moim miejscu opowiedzieliscie by to swojej przeszłości osobie na której wam zależy, tak aby wiedziała z kim ma doczynienia?

Powiedz jej bez owijania w bawełnę, że byłeś w PiS-ie.

Gość Gość

Rozumiem, że chodzi ci o nowo poznaną dziewczynę. Nie mów jej na samym początku znajomości, powiedz dopiero wtedy gdy relacja  będzie  już naprawdę bliska. Wtedy będzie skłonna ci więcej wybaczyć. Musisz wtedy powiedzieć, że to już przeszłość i absolutnie do niej nie wrócisz.

Gość gosc
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesli traktujesz ta osoba powaznie i chcialbys, zeby zostala z Toba jak najdluzej, to uwazam, ze warto byc szczerym. Nie wiem, co masz na sumieniu, ale lepiej powiedziec teraz. W przyszlosci moze sie to na Tobie zemscic, gdyby  na przyklad ktos inny opowiedzial jej o Twojej przeszlosci...Jesli tej osobie na Tobie zalezy, to powinna zrozumiec, ze to przeszlosc. Jesli nie zrozumie, to widocznie nie jest to osoba dla Ciebie...