ilcia644 0 Napisano Styczeń 14, 2019 Cześć. jak w temacie szukam zespołu weselnego na wesele, które odbędzie się w kwietniu 2020 w koluszkach. sala elegancka już aklepana, a co do zespołu to sa proste wymogi. dobry repertuar muzyczny i organizacja stanowiska pracy. z góry dziękuję za wszelkie info. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetabad 0 Napisano Styczeń 14, 2019 Czasu jeszcze trochę masz więc trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego bandu w normalnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Styczeń 23, 2019 Jestem też z Łodzi. U nas rał zespół Mid Max i serdecznie Ci ich polecam, ale kontaktuj się szybko, bo krucho u nich z terminami. Nie są najtańsi, ale i nie najdrożsi, ale zdecydowanie są NAJLEPSI!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iza Napisano Luty 21, 2019 To prawda to co Paula napisała. Widziałam ten zespół w akcji i są bardzo fajni. Dają radę całe wesele grać i nie widać po nich zmęczenia. Bierz ich pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weselnakelnerka Napisano Marzec 15, 2019 Widziałam jak dobrze Mid Max przygotowuje się do Wesela. mają wszystko sopięte na ostatni guzik.To się nazywa Profeska!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawidek Napisano Maj 13, 2019 Dwa tygodnie temu Widziałem Mid Max w akcji i faktycznie fajnie grają. mnie jeszcze urzekła biesiada przy stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uss Napisano Maj 13, 2019 13 minut temu, Gość Dawidek napisał: Dwa tygodnie temu Widziałem Mid Max w akcji i faktycznie fajnie grają. mnie jeszcze urzekła biesiada przy stole. wystawiają fakturę, czy grają na czarno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Maj 24, 2021 Kapitalnym zespołem jest Mid max! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Sierpień 28, 2021 Dnia 24.05.2021 o 15:47, Basiawyw napisał: Kapitalnym zespołem jest Mid max! W pełni zgadzam się z tą opinią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Wrzesień 27, 2021 Mid Max - kapitalny zespół!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach