Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fenix

piszecie, że mało fajnych facetów... a fajny facet wg was to jaki?

Polecane posty

taki który nie rzuca co chwilę aluzjami myśląc ze jest wielce zabawny i nie pjerdoli o lizaniu pupilki jak kielbsa.zal. Nie mam wymagań bo nie chcę faceta haha

7 minut temu, brokeninside87 napisał:

no więc niefajny:

- zaniedbany

- niezaradny 

- tępy

- metro

- lewaq

a Ator jest w twoim typie? 😄

Ja na przykład myślę, że fajny facet to taki co jest inteligenty i potrafi zachować sie stosownie do sytuacji. Można mu powiedzieć wszystko i dużo się pośmiać razem z nim, ale jednocześnie można liczyć także na to, że zna granicę. Nie udaje idealnego, jest soba. Potrafi także przyznać sie otwarcie do swoich błędów i przeprosić wtedy kiedy wie, że zrobił źle. Kiedy mu coś nie pasuje, nie zamyka sie w sobie tylko dzieli się problemami ponieważ wie, że kobieta w ten sposób odczuwa jego zaufanie, które jest dla niej wazne. 

fajny to taki którego sie ma doraźnie do pozytywnych rzeczy.taki którego gacie pierze inna kobieta i którego fochy znosi na co dzień.dziś moje poglądy potwierdzila rozwódka kolo 50.po co się uczyć na własnych błędach gdy można na cudzych 😎 związki naprawdę są przereklamowane.

Każdy ma to, na co sobie zasłużył. 

Ideał cacy cacy,  wolę wiedzieć z kim mam do czynienia niż nie wiedzieć :) 

z punktu widzenia ze tak powiem odleglejszego to prawda chociaż z ludzkiego zwykłego juz nie bardzo bo wielu dobrych ludzi zasługuje na wszystko a nie ma nic . Jeśli każdy ma to na co zasłużył to dlaczego ludzi szokują tragedie? Taka karma.nie musisz wierzyć ale to fakt.przypadki nie istnieją.

to było uproszczenie dla zobrazowania tego co mam na myśli.nie mam ochoty na filozoficzne wywody z powodu tak trywialnego tematu jakim jest facet.i to jakiś idealny.bez przesady.

Gość ada

Fajny :

niepalący

schludny

szczupły

bez tatuaży

umiejący rozmawiać o wszystkim

wpatrzony w soja kobietę jak w obrazek😆

Gość Gość

Dla mnie fajny jest jeden na sto i bynajmniej nie chodzi mi już o wygląd w ogóle.

Gość Cyjan

Fajny facet to taki przy którym się nie nudzisz, czujesz się bezpieczna, pozwala żebyś była kobietą a nie robokopem, który radzi sobie ze wszystkim. Który nie tylko mówi kocham Cię, ale czynami pokazuje to. 

Gość Cyjan

Fajny facet to taki przy którym się nie nudzisz, czujesz się bezpieczna, pozwala żebyś była kobietą a nie robokopem, który radzi sobie ze wszystkim. Który nie tylko mówi kocham Cię, ale czynami pokazuje to. 

Gość synowazmusu

z poczuciem homoru, cieply, empatyczny, seksowny, ujmujący, no i zainteresowany 🙂