Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szczerą ocene :)

Co sądzicie o tej znajomości?

Polecane posty

Poznaliśmy sie na facebooku w tamtym roku ,kiedy akurat mieszkałam za oceanem i konczyłam studia.Napisał do mnie sam.

On juz po pierwszej rozmowie, gdy sie dowiedział, stwierdził, że poczeka na moj powrót. No i słowa dotrzymal a z malego sledztwa wspolnych znajomych wiem, ze nie podrywal innych przez ten czas - no chyba, ze jest przebiegły i ma gdzies konto w necie o ktorym nie wiem.Dla mnie to było troche dziwne, że niemal od razu był nastawiony na związek, a nie np.seks.

Nawet powiedzial ze jak bedzie okej to mozemy szybko razem zamieszkac i ze chcialby miec kiedys dzieci itp.Sam wyszedł z inicjatywą.

Mówi, że mu zależy,ze jestem wymarzona dla niego,nie prawi mi wiele komplementów,powiedział to i raz ze jestem ładna  i mam fajne ciało, a co do charakteru to,że tez mu sie podoba.

Ogólnie on jakis wylewny nie jest... w przeciwienstwie do innych,ktorzy mnie podrywali i podrywaja. Nawet w rozmowie ogólnie -jest jakis zdystansowany, wrecz milczący.Nie odnosi sie do tego co mówie,wyglada to tak jakby nie byl zainteresowany choc nie mowi tego glosno.Zagaduje sam,pisze,dzwoni, ale po co skoro jest jak jest a ja mam dosc monologu.I jeszcze mi mowi,ze super sie nam rozmawia, a ja sie smieje i mysle:nam? 😮 

Spotkalismy sie jedyny raz i bylo tak samo. Nawet troche dziwnie, jakby sztywno oczywiscie w rozmowie. Przytulil mnie ,dal kurtke jak bylo zimno, troche flirtował.

Powiedzialam mu ze nic z tego i ze ma szukac innej. Nie odzywalam sie 3 miesiace, slyszalam ze zadaje sie z kims, ale to nie zwiazek,a gdy tylko sie odezwalam szybko zmienil front, ze on jest sam i to kolezanka (ktora generalnie jest w jego typie) i oon czeka na mnie, na mysl o spotkaniu prawie podskakiwal z radosci.

Ja sobie nie wyobrazam takiego zwiazku. A co dziwne, on jest osobą wygadaną . Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje w stosunku do mnie. Nie wiem sama po co to ciągne

Haha...normalnie porażka

Gość gość

To kim jest w międzyczasie ta inna bo nie rozumiem. Ja jak za kims szaleję to nie w głowie mi inni. Jakis niedojrzały typ.

Wygląda, jakby sam nie wiedział czego chce. Tu niby za tobą szaleje, w międzyczasie z innymi się spotyka. 

Prosze,przeczytaj ze zrozumieniem. Wiem, ze długie 😞 

Tak czy inaczej ty myślałaś że jest z kimś on twierdzi że nie, dla mnie to jakiś krętacz i całe jego zachowanie według mnie o tym świadczy. Dorosły jest, a rozmawiac z tobą nie umie, masz zamiar ciągle się domyślać o co mu chodzi?

Gość MMs

Jak on sie zachowuje przy innych ludziach? Moze jest wygadany ale niesmialy? A moze taki typ ktory potrzebuje aby kobieta dostarczala mu rozrywki a on juz nie musi. Mozliwe, ze sama jego obecnosc i zainteresowanie jakim cie obdarza powinno ci wystarczyc (wg. niego)

Bylam przez chwile w podobnym zwiazku i mnie takie zachowanie zmeczylo. 

Może źle napisałam. On przez ponad pol roku "znajomosci" wiernie czekał, wiem z opowieści znajomych ze z nikim go nie widziano, nikomu nic nie mówił, zeby sie z kims spotykał. Widzialam podczas naszych rozmow przez telefon, ze slabo sie rozmawia, ale caly czas mowil,ze mu zalezy itp.Spootkalismy sie choc juz czulam ze nic z tego, bo ja potrzebuje tez rozmowy

On nie chcial seksu, tylko zwiazku, a ja to odwlekałam, bo mi nie wystarczy sam wyglad  zeby z kims wejsc w zwiazek

Dopiero po spotkaniu powiedzialam ze to koniec, ze ma nie pisac, raz wczesniej zwrocilam mu uwage wrecz wylozylam kawe na lawe co i jak, ze on chyba jednak nie jest zainteresowany to zapieral sie ze jest ale poprawy nie widac i powiedzialam szukaj innej.

Po 3 miesiacach slyszalam od kolezanki ze cos jej mowil ze poznal kogos, okazalo sie ze oznaczyl ja na facebooku raz, spotkali sie pare razy (sam to powiedzial) ale ze nie sa w zwiazku. Bo faktycznie chyba nie byli i nie sa.Ale jak szybko ja odtracil gdy sie odezwałam, hm. Nie chce falszywie podtrzymywac mu nadziei, o ile cos czuje. Boje sie ze to jakis kretacz ale nic na to nie wskazuje.Przerazily mnie jego propozycje juz w 1 rozmowie po prostu

Przy ludziach jest wygadany i nawet pyskaty,nie patrzy czy to kobieta czy chlopak.Mial wczesniej zwiazki,ale nie mam jak sprawdzic jaki byl dla tamtych dziewczyn

Gość gość

Mi to troche wygląda tak, że mu się podobasz i z charakteru i z wyglądu i może patrzy ogólnie na dużo powierzchownych rzeczy, które mu odpowiadają, ale jakoś w tym wszystkim brakuje mi szczerego uczucia, skoro on odczuwa blokadę to tez ciężko to przeskoczyć. Może to jednak nie to...

Gość Znająca temat

Nic z tego nie będzie, uwierz mi.

Gość MMs

Wiec facet jest pyskaty i nie ma problemow w porozumiewaniu sie z innymi ale przy tobie milknie.

Zalezy mu na zwiazku ale nie interesuje go co mowisz czy myslisz

Chce zamieszkac razem i sie rozmnozyc ale nie chce seksu.

Zastanow sie czy jezeli bedziesz miec problemy to czy on wyslucha i czy bedzie przy tobie w kazdej sytuacji.