Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania2123

O co możw tutaj chodzić ?

Polecane posty

Od dwoch miesiecy pisze z pewnym chlopakiem w który jestem zakochana od bardzo dawna.Zanim się poznaliśmy widywaliśmy się bardzo często bo mieszkamy w jednej klatce.Zawsze jak się mijaliśmy patrzył mi się prosto w oczy i się uśmiechał.Miałam wrażenie że robi wszystko żeby się ze mną spotkać bo zauważyłam że kiedy np szłam do klatki to on z niej wychodził albo na odwrót i nigdy nie spuszczał ze mnie wzroku.Do czasu pierwszego spotkania czyli właściwie do grudnia to zawsze ja zaczynałam rozmowę,ale potem to on ją rozkręcał i potrafiliśmy pisać nawet cały dzień.Po paru tygodniach pisania wreszcie zaproponował spotkanie.Zabrał mnie swoim samochdem na rynek,ogólnie fajnie się gadało.Był bardzo miły i kulturalny,spytał czy nie jestem głodna i chciał mi postawić coś do jedzenia,potem odprowadził mnie do domu i powiedział że było bardzo miło i dziękuje.Pare dni po spotkaniu stwierdziłam że powiem mu co do niego czuje,on odpisał że musi to przemyśleć i da mi znać.Od tego czasu dalej ze sobą piszemy,tym razem to on przeważnie pisze pierwszy,zawsze intresuje się tym co u mnie nowego,tyle że nadal nie dał mi odpowiedzi na to co mu wyznałam.Nie wiem czemu ale jak pytałam się go co robi itp to zawsze pisze że np jest umówiony gdzieś z rodzicami,albo że idzie gdzieś z kolegą tak jakby nie chcial żebym mu zaproponowała spotkania ,chociaż nigdy mu go pierwsza w prost nie zaproponowałam.W sylwestra spytał jakie mam plany,ja byłam już umówiona ze znajomymi więc mu o tym powiedziałam a on na to że też się umówił z kolegą.O 24 złożył mi życzenia noworoczne i zdrobinił moje imie co było dużym zaskoczeniem bo nigdy nawet nie powiedział do mnie po imieniu.Nie rozumiem jego zachowania,jak myślicie o co może tu chodzić?

trzeba było go wziąć na sylwestra do znajomych to może dowiedziałabyś się ...