Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka31

Rodzina ignoruje moje wesele...

Polecane posty

Gość Inka31

Rok temu za mąż wychodziła moja siostra, moja mama latala koło niej i zachwycał się wszystkim, wypytywala pomagała cieszyła się. W tym roku moje wesele a ona wraz z siostrą kompletnie mnie ignorują nie podejmują tematu nie chcą pomóc jest mi przykro bo nie wiem o co im chodzi? Podkreślają śmiejąc się że one są gośćmi i krytykują wszystkie moje pomysly tragedia mam ochotę powiedzieć im że jeszcze parę takich uwag i zachowań a na ślub nie dostaną zaproszenia 

Gość Gość

No to ich nie zapraszaj. 

Gość Paprotka

To może powiedz im to, co tutaj napisałaś, zamiast na forum się uzewnętrzniać, bo my ci nie powiemy o co im chodzi :d

Gość Paprotka

A poza tematem ślubu traktowali was równo?

Gość Niedajsie

Powiedz wprost, że Cię bolą ich prześmiewcze uwagi. Jak jeszcze raz Cię zleją to powiedz, że masz ich dość, chcesz pomocy a one mają Cię gdzieś i wyjdź. Może, skoro są takie "wesołe" nie widzą problemu a gdy ostro zareagujesz w końcu je oświeci, że źle postępują. Jak ich nie oświeci to olej je. Poproś przyszłego męża o doradzanie a jak boisz się "przesądów" (bo pan młody nie może widzieć panny młodej ... itp) no to jego siostrę czy mamę, kuzynkę, koleżankę. Kiedy dokonasz wyboru i mama z siostrą zobaczą, że z czymś sobie poradziłaś i pomogła Ci inna osoba może ukłuje je jakaś zazdrość. Że to Ty je pominęłaś a nie one Ciebie i coś je ruszy. Trzymam kciuki!

Gość Inka31

Wszystko to im powiedziałam nic nie usłyszałam w zamian teraz jest spokój kompletnie mnie ignorują temat ślubu jest zamknięty mam sobie zrobić go sama to nawet i lepiej choć jest mi przykro