Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja

On ma kogoś

Polecane posty

Gość To ja

Piałam z facetem, wobec którego miałam duże nadzieje na coś więcej. On sam też dawał takie znaki. Jednak okazało się, że jest z kimś od dłuższego czasu. Nie umiem zrozumieć jego kłamstw. 

Gość hoho

w telewizji usłuchałaś, sory właśnie się zmywam, ale inni z chęcią usłuchają 🙂 

Gość Lorenzo01

No i co z tego, że jest. Jeżeli z Tobą pisał to może jest nieszczęśliwy ?

A Wy jesteście lepsze. Weź się zastanów. Jesteście jak mały, które jeszcze nie puszczą jednej gałęzi zanim nie złapią się następnej. Skąd to Twoje oburzenie ? Jako kobieta spójrz najpierw w lustro, a później oceniaj. 

Gość To ja
1 minutę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

No i co z tego, że jest. Jeżeli z Tobą pisał to może jest nieszczęśliwy ?

A Wy jesteście lepsze. Weź się zastanów. Jesteście jak mały, które jeszcze nie puszczą jednej gałęzi zanim nie złapią się następnej. Skąd to Twoje oburzenie ? Jako kobieta spójrz najpierw w lustro, a później oceniaj. 

Mów do mnie a nie do ogółu. Nie piszę ogółem, tylko o jednej osobie. 

Gość Lorenzo01

W dobie równouprawnienia mieć pretensje, że facet pisze z dziewczyną będąc w związku... Wielkie mi co. Robicie to od pokoleń. Czasy się zmieniają, faceci zaczynają się uczyć od was gry i podrywu. Naprawdę nie ma co się dziwić pewnym zjawiskom. 

Gość To ja
Przed chwilą, Gość Lorenzo01 napisał:

W dobie równouprawnienia mieć pretensje, że facet pisze z dziewczyną będąc w związku... Wielkie mi co. Robicie to od pokoleń. Czasy się zmieniają, faceci zaczynają się uczyć od was gry i podrywu. Naprawdę nie ma co się dziwić pewnym zjawiskom. 

To jest zwyczajna nieuczciwość. 

Gość Lorenzo01

Ale co tu analizować ? Albo jest nieszczęśliwy i się już rozgląda, albo ma kiepski seks w związku, albo lubi sobie pogadać. 

Gość Lorenzo01

No jest to nieuczciwe. Ale co z tego ? Jakby zrobiła to kobieta to nie byłoby problemu = wina faceta, pewnie beznadziejny i dlatego pisze z innymi. 

W każdym razie jeżeli chodzi o Twój przypadek to w ogóle bym się tym nie zrażał tylko wyjaśnił sytuację. Najlepiej w 4 oczy. 

Ale co tu analizować ? Albo jest nieszczęśliwy i się już rozgląda, albo ma kiepski seks w związku, albo lubi sobie pogadać. 

Każdemu pasuje co innego.

Najlepiej gdy swój na swego trafia ☺

Gość To ja
2 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

No jest to nieuczciwe. Ale co z tego ? Jakby zrobiła to kobieta to nie byłoby problemu = wina faceta, pewnie beznadziejny i dlatego pisze z innymi. 

W każdym razie jeżeli chodzi o Twój przypadek to w ogóle bym się tym nie zrażał tylko wyjaśnił sytuację. Najlepiej w 4 oczy. 

Zgadzam się, być może coś w tym związku mu nie odpowiada 

Gość Lorenzo01
1 minutę temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

Każdemu pasuje co innego.

Najlepiej gdy swój na swego trafia ☺

W takim wypadku większość kobiet powinna być z facetami nieuczciwymi. A takie sytuacje zazwyczaj wynikają ze słabości, czyli strachu przed samotnością (stanem przejściowym).

Przed chwilą, Gość Lorenzo01 napisał:

W takim wypadku większość kobiet powinna być z facetami nieuczciwymi. A takie sytuacje zazwyczaj wynikają ze słabości, czyli strachu przed samotnością (stanem przejściowym).

Większość kobiet, które znasz.

Świat tak nie wygląda.

Przyciagasz do siebie ludzi podobnych do siebie, dlatego Twoja opinia jest równocześnie prawdziwa, subiektywna i mocno Cię charakteryzuje.

Tak do przemyślenia zostawiam

Gość To ja

Mam ochotę wygarnąć mu kilka rzeczy,jednak wiem że wtedy bym się tylko poniżyła. 

Gość Lorenzo01

Owszem, a znam wiele atrakcyjnych kobiet i spotkałem się z tym nie raz. Najzabawniejszy jest stan zaprzeczenia kiedy zacznie się dyskutować nt. zachowań kobiet związkach, ich małych manipulacji, gry i podrywu. Zawsze pierwszą fazą jest zaprzeczenie. 🙂 Np. aluzje, że najwyraźniej obracam się w puli kobiet, które są na tyle inne od normalnych, że statystycznie nie tworzą próby. 😛 

Gość Lorenzo01
7 minut temu, Gość To ja napisał:

Mam ochotę wygarnąć mu kilka rzeczy,jednak wiem że wtedy bym się tylko poniżyła. 

Nic jemu nie wygarniaj. Tym bardziej, że nawet ze sobą nie spaliście z tego co rozumiem. Na spokojnie. 

Gość kobieta

Owszem, a znam wiele atrakcyjnych kobiet i spotkałem się z tym nie raz. Najzabawniejszy jest stan zaprzeczenia kiedy zacznie się dyskutować nt. zachowań kobiet związkach, ich małych manipulacji, gry i podrywu. Zawsze pierwszą fazą jest zaprzeczenie. 🙂 Np. aluzje, że najwyraźniej obracam się w puli kobiet, które są na tyle inne od normalnych, że statystycznie nie tworzą próby. 😛 

Kobiety nie są winne wszelkich nieszczęść tego świata 😂😂😂😂

Gość Lorenzo01
2 minuty temu, Gość kobieta napisał:

Kobiety nie są winne wszelkich nieszczęść tego świata 😂😂😂😂

A kto powiedział, że są ? Ja uwielbiam kobiety, ich towarzystwo i mam wspaniałą partnerkę. Kobiety są światełkiem, które dają mi energię do życia. Problem w tym, że faceci zaczynają powoli działać tak jak kobiety. Uczyć się ich technik, gry i podrywu, które kobiety nie do końca może zawsze świadomie stosują. 

Gość Brzoskwini

Autorko,

nie dajesz mu tego, co ma na myśli to o co to oburzenie?

Jak nie będzie miał schabowego tylko tofi i zielusko to póździe tam, gdzie będzie obiad treściwy.

Jak mu nie dajesz to się nie dziw. A może, nie umiesz smażyć?

Gość ffff
1 godzinę temu, Gość To ja napisał:

no i dobra decyzja skończ to, zapomnij. Po co chcesz to zrozumieć, jest znudzony związkiem to szuka - pewnie sam nie wie czego

Gość To ja
49 minut temu, Gość Brzoskwini napisał:

Autorko,

nie dajesz mu tego, co ma na myśli to o co to oburzenie?

Jak nie będzie miał schabowego tylko tofi i zielusko to póździe tam, gdzie będzie obiad treściwy.

Jak mu nie dajesz to się nie dziw. A może, nie umiesz smażyć?

Po co dodatkowo smażyć, jak już ktoś mu smaży? 

Gość Otelowy

Autorko,

to po co założyłaś bzdurny temat, skoro nie chcesz o niego walcyć?

Bardzo dobre są kurczaki pieczone (musisz zamarynować 4h przed).

Dobre są devolaille w sosie pieczeniowym, wewnątz musi być słonina wędzona, abo boczek wędzony.

Brakuje Ci zrozumienia dla wilczka.

Gość To ja

To, ze wszystko miało być na jego warunkach 

Gość Gość

Droga autorko, nie dyskutuje się tutaj z panami, rządzi tu przyglup,  który uważa,  że dobra kobieta robi wszystko co on chce i akceptuje wszystkie jego zboczenia, może na niego trafiłaś? Nie masz czego więc żałować. 

Gość gośćin
17 minut temu, Gość Otelowy napisał:

Autorko,

to po co założyłaś bzdurny temat, skoro nie chcesz o niego walcyć?

Bardzo dobre są kurczaki pieczone (musisz zamarynować 4h przed).

Dobre są devolaille w sosie pieczeniowym, wewnątz musi być słonina wędzona, abo boczek wędzony.

Brakuje Ci zrozumienia dla wilczka.

walczyć o kłąmcę i manipulanta chyba cię pogięlo i ja jakoś nigdy nie kręciłam z kilkoma na raz bo nie pcham się na siłę w jakięs związki aby być widocznie facet nie ma jaj żeby pobyc sam i się miota jak dziecko we mgle ale kogo to obchodzi jak nie ma charakteru to i mieć nie będzie...cielak jakiś

Gość gośćin

wam się już totalkie wszystko w głowach pokvrviło, odejdzie od terazniejszej jak dostanei seks od nowej, to od seksu wszystko się zaczyna ina seksie konczy, zatem...wypirdalac do burdelow z takim podejsciem meskie ci/pki. Koło mężczyzny nie staliście

Gość Lorenzo01

O bardzo ładnie się Pani wyraża. 🙂 Znakomite wystawiłaś właśnie o sobie świadectwo prosto z Krakowskiej Nowej Huty. 

Niestety to Ty masz coś nie tak z mózgiem i problemy z czytaniem. Oni ze sobą tylko pisali, nie zobowiązuje to do niczego tego faceta, ani o niczym nie świadczy. Jakby ze sobą spali to ok, byłoby to mega nie fair. Jak masz problemy z emocjami to nie udzielaj się na forum bo wychodzisz sama na ...kę.

Gość Lorenzo01

Prawdziwy mężczyzna kocha najbardziej i bije najmocniej gościn 😄

Gość gośćin
2 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

O bardzo ładnie się Pani wyraża. 🙂 Znakomite wystawiłaś właśnie o sobie świadectwo prosto z Krakowskiej Nowej Huty. 

Niestety to Ty masz coś nie tak z mózgiem i problemy z czytaniem. Oni ze sobą tylko pisali, nie zobowiązuje to do niczego tego faceta, ani o niczym nie świadczy. Jakby ze sobą spali to ok, byłoby to mega nie fair. Jak masz problemy z emocjami to nie udzielaj się na forum bo wychodzisz sama na ...kę.

ja o sobie bo siarczyscie sie wypowiadam inaczej się nei da na te głupstwa. Człowiek bez jak i charakteru taki już pozostanie to śwwinia. W takim razi eemocjonalnie zdradził swoją partnerkę, ajk tak możan co to za związek co to za facet...do niczego, co najzyżej rzeczywiscie może robić za zapchajdziurę z takim podejsciem ty również!

Gość śmieci

Śmieci jest pełno, grunt to znaleźć perełkę...szkoda że tych śmieci na forum też już się zleciało, jak było logowanie to jakoś tego nie było, buhahah z was kmioty

Gość gość

Wiadomo, jak kręci z kimś będąc w związku i z toba postąpi tak samo. Omijać!