Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jaki ten taniec godowy miedzy kobietami a mezczyznami jest zalosny

Polecane posty

Gość gosc

kurrwa zalosne to wszystko i takie banalne, czy milosc to w ogole istnieje czy ktos sobie wymyslil, po co to w ogole ten okres godowy, czy zeby sie rozmnozyc to az tak trzeba sie ponizac, zarowno ze strony kobiety jak i mezczyzny. Aha i jestem kobieta po prostu randki internetowe to beznadzieja i spotykanie sie w jednym celu tzn czy da mi albo czy chce do oltarza, jakie to wszystko prozaiczne i beznadziejne az sie odechciewa.

Gość gosc

jakby ktos powiedzial jaki jest w tym wszystkim cel poza tym zeby sie dopasowac do reszty i ze czlowiek jest niby zwierzeciem stadnym

Gość gosc

czemu to jest sens zycia?

Gość Gość

Chyba twojego .

Gość gość

żałosne bo ludziom brak mózgu i wyobraźni to bawią się w jakieś podchody i konwenanse, żal żal, 

Gość gosc

mam wzniosle potrzeby w stylu zeby nikt dupy nie obrabial w pracy np. za jakies 15 lat w stylu ze baba po 40 i woli koty, ale swiruska, pognebmy ja troche bo tak to w tym kraju jest

Gość Monika

A ile masz lat?

Gość gosc

mam bardzo wzniosle potrzeby jak kazda baba tzn konformizm, ja lubie czytac oczywiscie kolorowe pisemka i kopiowac to wszystko i zachowywac sie jak 90% spoleczenstwa bo to moje skrzywienie jako kobiety ze my bardziej sie dopasowujemy do reszty i tak dalej i tak dalej no wiadomo. A  tak szczerze to chyba bym chciala mieszkac w chacie w lecie i miec na wszystko wy...e i miec spokoj.

Gość Gość

Wznisle w chui. Ludzie będą obrabiac dupy choćbys żyła przykladnie. Trzeba mieć nasrane by w wieku 40 lat przejmować się ludzkim gadaniem na nasz temat.