Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaa

Zakochałam się.

Polecane posty

Gość Strzygieł nożownik
8 minut temu, Gość Zakochanaa napisał:

Jednak napisałam. Jutro jedziemy na obiad i zapytałam czy też jedzie. Jeszcze nie odpisał.

Brawo, wędruje do Pani nagroda desperatki miesiąca na kafeterii, gratulacje!

Gość Zakochanaa
6 minut temu, Gość Zakochanaa napisał:

Jednak napisałam. Jutro jedziemy na obiad i zapytałam czy też jedzie. Jeszcze nie odpisał.

Odpisał.

,,Nie. Czemu pytasz?"

A tak pytam. Czemu Cię nie będzie

Z (jej imię) mamy sesję.  Łatwiej zamówić jedzie bez marnowanie czasu. Przepraszam, ale nauka wzywa. 

A ok

Gość Strzygieł nożownik
Przed chwilą, Gość Zakochanaa napisał:

Odpisał.

,,Nie. Czemu pytasz?"

A tak pytam. Czemu Cię nie będzie

Z (jej imię) mamy sesję.  Łatwiej zamówić jedzie bez marnowanie czasu. Przepraszam, ale nauka wzywa. 

A ok

Tak jak wyżej napisałem, zwłaszcza że teraz jest sesja to tym bardziej na nic nie licz :d. Ale głowa do góry, w twojej klasie na pewno są fajne chłopaki które z chęcią by zamoczyły.

Gość Zakochanaa
1 minutę temu, Gość Strzygieł nożownik napisał:

Tak jak wyżej napisałem, zwłaszcza że teraz jest sesja to tym bardziej na nic nie licz :d.

Ja nic nie rozumiem z tego. Dlaczego on wspomina o niej. 

Gość Strzygieł nożownik
5 minut temu, Gość Zakochanaa napisał:

Ja nic nie rozumiem z tego. Dlaczego on wspomina o niej. 

Nie musisz rozumieć, a nawet o to chodzi.

Tak faceci dają "kosza" dziewczynom które ich nie interesują.

Gość Layla

Pokazuje, że woli spędzać czas z tą, którą uważasz za brzydszą. Mam tyle lat co on, gdybym maila związać się z dziewczyną lub chłopakiem w Twoim wieku, to poczułbym się jak pedofilka. 

Watpię, abyś była atrakcyjniejsza od dorosłej kobiety, a brak make-upu lub delikatne podkreślenie urody zachęcają. Tak uważają wszyscy moi znajomi płci męskiej. Normalnie w ogóle się nie maluję, a na brak zainteresowania nie narzekam, niezależnie od wieku mężczyzny, choć w targecie są tacy około 25-30 lat. Poczekaj kilka lat, zanim przestaniesz być smarkata, to może wtedy upolujesz kogoś starszego. 

Gość Zakochanaa
6 minut temu, Gość Layla napisał:

Pokazuje, że woli spędzać czas z tą, którą uważasz za brzydszą. Mam tyle lat co on, gdybym maila związać się z dziewczyną lub chłopakiem w Twoim wieku, to poczułbym się jak pedofilka. 

Watpię, abyś była atrakcyjniejsza od dorosłej kobiety, a brak make-upu lub delikatne podkreślenie urody zachęcają. Tak uważają wszyscy moi znajomi płci męskiej. Normalnie w ogóle się nie maluję, a na brak zainteresowania nie narzekam, niezależnie od wieku mężczyzny, choć w targecie są tacy około 25-30 lat. Poczekaj kilka lat, zanim przestaniesz być smarkata, to może wtedy upolujesz kogoś starszego. 

Bo według mnie jest brzydsza. Może z twarzy wygląda ładnie,  ale jest nie zadbana, co czyni ją brzydszą. Figurę też mam lepszą,  bo ona do najszczuplejszych nie należy. Ona używa jedynie kremu bb i tuszu do rzęs. 

Gość Strzygieł nożownik
1 minutę temu, Gość Zakochanaa napisał:

Bo według mnie jest brzydsza. Może z twarzy wygląda ładnie,  ale jest nie zadbana, co czyni ją brzydszą. Figurę też mam lepszą,  bo ona do najszczuplejszych nie należy. Ona używa jedynie kremu bb i tuszu do rzęs. 

O nie, jemu podoba się jej charakter, jak on w ogóle śmie? Przypominam, że u Ciebie w gimnazjum na pewno są fajne chłopaki.

Gość Zakochanaa
16 minut temu, Gość Strzygieł nożownik napisał:

O nie, jemu podoba się jej charakter, jak on w ogóle śmie? Przypominam, że u Ciebie w gimnazjum na pewno są fajne chłopaki.

Za długo się znają żeby teraz nagle wybuchło uczucie.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Zakochanaa napisał:

Za długo się znają żeby teraz nagle wybuchło uczucie.

W życiu dorosłych ludzi różnie bywa.

Gość Mick
Dnia ‎19‎.‎01‎.‎2019 o 17:32, Gość Zakochanaa napisał:

Skoro dla Ciebie młoda kobieta z BB i pomalowanymi rzęsami się nie maluje, to jesteś straszną blacharą. Taka małolata i tak się chce oszpecać... 

Kobieta nie musi być szczupła, musi być proporcjonalna, to samo tyczy się mężczyzn. Skinny fatem pewnie jesteś, skoro tak musisz krytykować kobietę, która zwinęła Ci studenta.

Dziecko, poszukaj kogoś w podstawówce...