Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo

Test ciążowy

Polecane posty

Gość ooo

czy 16 dni po stosunku jest sens robić test ciążowy?

Gość ooo

To nie jest mój termin spodziewanej miesiączki, aczkolwiek moje miesiaczki zazwyczaj wahają się o kilka dni. 
Wiec nie ma sensu robić?

Gość ooo

to ile jeszcze poczekać? bardzo się stresuje

Na pewno wiesz mniej więcej kiedy powinnaś dostać okres. Jeśli opóźni się o kilka dni może to być wynik właśnie tego całego stresu. Jeśli była sytuacja ryzykowna i wiesz że mogło do czegoś dojść, zrób w przewidywanych dniach dostania miesiączki, wcześniej nie ma sensu.

Gość Ooo

Były to odbyte stosunki w prezerwatywie i ani razu wytrysk w pochwie czy nawet na narządy. W czwarty dzień cyklu oraz siódmy dzień cyklu. 

Zestresowałam się, że może jednak.

To nie masz się czym martwić. Raz, że nie nic nie miało prawa się przedostać a dwa to zbyt wczesne dni cyklu,  bo nawet jakby jakiś plemnik się przedostał to musiałby być mega silny żeby przeżyć w Tobie do czasu owulacji, którą zapewne masz teraz .

Gość Ooo

To miało miejsce 1 stycznia i 4 stycznia, od ksts riego stosunku właśnie mija 15 dni, okres powinnam dostać gdzieś w przyszłym tygodniu. Ale martwię się, że coś mogło pójść nie tak. Aczkolwiek zawsze było w prezerwatywie i zawsze bez wytrysku.

Aha, nie wiem jakie są Twoje cykle i ile trwają...

poczekaj na okres, bez spiny 🙂

a jak nie to zrób początkiem tygodnia który będzie następny

Gość Ooo

Ale czy w takiej sytuacji mam się czego obawiać? Tak realnie, że mogłam wpaść? Bardzo się boje i stresuje.

Stosunek w 4 i 7 dniach cyklu. Musiałbyś mieć jakieś zaburzenie żeby doszło do owulacji wcześniej, lub tak jak pisałam powyżej, plemniki się przedostały i przeżyły w Tobie kilka dni. Analogicznie była prezerwatywa i jak się domyślam nie pękła więc nic się nie przedostało. Spokojnie, odczekaj. 

Gość Ooo

Nie pękła, nie było też wtrysku "we mnie". Nie wiem co by mogło pójść nie tak, ale bardzo się stresuje i z każdym dniem co raz bardziej.

Dziękuję za odpowiedzi i pomoc.

Stres może opóźnić miesiączkę. Poczekaj cierpliwie bo nie wynik na tym etapie tak czy siak będzie negatywny. Nie pękła, nie miałaś dni płodnych-nie ma czym się stresować.

Gość Gość

A panikujesz bo? Może przestań seks uprawiać, bo zawsze można zajść w ciążę. Ani prezerwatywa nie pękła ani nie było wtrysku w środku więc o co Ci chodzi?? Seks jest dla dorosłych, ogarnij się. 

Gość Ooo

10 stycznie, tj. 13 dzien cyklu bolał mnie jajnik, tak czasami mam. To mogła być owulacja?

Gość Gość

Moglo to być nawet przed albo po owulacji

Gość Ooo

Aha, myslalam, że takie coś oznacza owulacja to wtedy bym mniej więcej mogla wyznaczyć kiedy powinnam dokładnie dostać okres czy coś.

Świruje w tej całej sytuacji.

Gość Zzz

Kolejny temat autorki. Ile już osób jej pisali że bez sensu się wkręca a ona dalej swoje. 

Gość Gość

Nie przejmuj się 

Gość Gość

Ty nie powinnaś współżyć w ogóle...