Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viola

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość Viola

Nie wiem o co chodzi.Chodzi o faceta poznanego w internecie,jestesmy z innych miast.On twierdzi ze jest wolny,w kazdy weekend nie odzywa sie,twierdzil ze jedzie do rodziny (myslalam,ze do rodzicow,rodzenstwa) skoro wolny,ale sama juz nie wiem.Ciagle mowi ze chce kogos poznac,ze zalezy mu na czyms powaznym.W kazdy weekend milczy.Myslalam moze,ze np ma dziecko i spotyka sie z nim,ale brak jakiegokolwiek kontaktu w tym czasie jest dziwny.Nie odpisuje.Kiedys powiedzialam cos,ze zrozumial jakbym ja miala dziecko.Wtedy dziwnie zainteresowal sie jego wiekiem,zapytal o imie i czy spotykam sie z matka dziecka.I to mnie jakby przekonalo do faktu,ze on moze jest w takiej sytuacji.Gdy pytam czy ma dzieci,mowi ze nie.Ale jakos te weekendy sa podejrzane.

Gość węsze

że jest zajęty (żona i dzieci). Poznał przecież Ciebie i jakby zechciał mógłby próbować coś tworzyć. Jak weekendy ma zajęte to kłamczuszek z niego. Coś tu nieładnie pachnie.

Gość Viola

Powtarza ze chce poznac kogos na stale.Ale kazdy weekend zajety,kazdy.Brak kontaktu,a wrecz nawet nie odp.Juz nawet podejrzewalam,ze jest w trakcie jakiejs sparacji czy cos,ale to znikanie na caly weekend.Ale zapytany,powtarza,ze nie ma nikogo,ani dzieci.

Gość Krótka piłka

Z takim. Zapraszam Cię mój drogi na weekend tu data.... i nie przyjmuje odmowy. Zobaczysz jak Pan postąpi.

Gość Viola

Mowi ze nie moze bo duzo pracuje. 

Gość Makarena u labamba

Jednak na weekendy wyjeżdża. Nich głupio nie tłumaczy. Gdzieś tam może a do Ciebie nie da rady. Jak komuś zależy to stanie na uszach. Jak długo się znacie?

Gość Viola

Tylko czasem w piatek mowil ze jedzie do rodziny i odezwie sie w niedziele wieczorem lub w poniedzialek rano.W weekendy kontakt sie urywa.Myslalam ze chodzi o rodzicow itp,ale zglupialam.Moze mowi tylko ze jezdzi,po to zeby dac mu spokoj w weekend.Po weekendzie odzywa sie jakby nigdy nic.

Gość konkrety

Violka jeżeli mogę.  Mam wrażenie że mężczyzna Cię zbywa. Utrzymuję z Tobą kontakt w tygodniu może nudę zabija. Szkoda Ciebie dla niego. Poszukaj kogoś fajnego bo ten to jakiś krętacz jest.

Gość Viola

Odnosze takie wrazenie.Na poczatku jeszcze rozumialam,kazdy ma jakies plany itp,tym bardziej ze nie jestesmy z jednego miasta,ale z czasem to sie zrobilo dziwne.Kiedys cos powiedzialam na temat dziecka kolezanki (byl jakis temat),a on zareagowal troche dziwnie:"gdzie jest matka tego dziecka".Malo ktory bezdzietny singiel angazuje sie tak w temat dzieci.

Gość Sama widzisz.

Spróbuj przyprzeć go do muru i napisz co z tego wyszło.  Albo wóz albo przewóz. Nie trać czasu. Mykam Dobranoc.

Gość gość

Przecież to ten facet pisze, a wy znowu dałyście sie nabrać.

Gość Viola

Powiedzialam ze ma sie okreslic,a on sie zasmial,ze ja mu wyznaczam czas.

Gość Viola

Pytam i dostaje taka sama odpowiedz,ze nikogo nie ma

Gość Wiem to B

Gra twoim czasem, a ty się na to zgadzasz. Ile km was dzieli? 

Gość Viola

Dość sporo. Masz rację, ciężko mi uwierzyć, że ktoś może celowo się kimś bawi, ale tak jest:( Co komuś to daje? 

Gość Pająk

Urwij tą znajomość