Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy istnieja fajne spokojne w miare zadbane kobiety ktore nei szlaja sie po klubach i imprezach

Polecane posty

Gość oopopoppo

niesmiale sa fajne

Gość gość
3 godziny temu, Gość Malinowy krem napisał:

Jestem 🙂 mam 31 lat

ladna?

Gość super

ja taka nie jestem

Gość Ona

Cześć 💪

Są takie 🙂 m.in ja... 

Nie chodzę do klubów nie wrzeszczę nie próbuje zwracać na siebie uwagi ciężko pracuje , uczę się nadal jestem lekko aspołeczna hobby malowanie i czytanie książek 

A dlaczego pytasz? 

Gość Aka

"albo zadzieraja  nosa, sa z wyzszych sfer itd"

Czyli nie chcą autora :D

Haha. Gdzie tańczyć Panie Premierze... skąd przekonanie, że po klubach chodzą kobiety rozwrzeszczane i tylko te, które się źle prowadzą? Pozwól ludziom żyć i robić co chcą. Gdzieś tam, kiedyś, znajdziesz sobie podobną. Nie ma sensu dręczyć otoczenie taką diagnozą. Samo założenie jest złe...

Gość gość

Kolejna pipka męska założyła temat.

W samym chodzeniu do klubu wg mnie nie ma nic złego. Nie każda dziewczyna tam chodząca to lafirynda która daje się przeliczać i wymacać obcemu facetowi. Oczywiście jakaś tam cześć taka jest ale są też te bardziej ,, szanujące sie''.

Jeśli sam nie lubisz głośnych imprez, i klubów gdzie trzeba wrzeszczeć do kogoś by cokolwiek usłyszeć to nie jesteś sam. Jak to mówiła moja koleżanka ze studiów ,,damy nie znajdziesz w chlewie''. Skoro szukasz spokojnej dziewczyny to w klubie jej nie znajdziesz. Popracuj nad samym sobą a taka osoba prędzej czy później sie znajdzie.

Gość Gość
1 minutę temu, Pablod napisał:

W samym chodzeniu do klubu wg mnie nie ma nic złego. Nie każda dziewczyna tam chodząca to lafirynda która daje się przeliczać i wymacać obcemu facetowi. Oczywiście jakaś tam cześć taka jest ale są też te bardziej ,, szanujące sie''.

Jeśli sam nie lubisz głośnych imprez, i klubów gdzie trzeba wrzeszczeć do kogoś by cokolwiek usłyszeć to nie jesteś sam. Jak to mówiła moja koleżanka ze studiów ,,damy nie znajdziesz w chlewie''. Skoro szukasz spokojnej dziewczyny to w klubie jej nie znajdziesz. Popracuj nad samym sobą a taka osoba prędzej czy później sie znajdzie.

Sam sobie zaprzeczasz 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Sam sobie zaprzeczasz 

Niby gdzie ?

Spokojna dziewczyna nie musi być od razu przepełniona zasadami dziewoja. Jest wiele spokojnych, tzw ciche wody XD