Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wik27

Ruchacz i podrywacz postanowił się ustatkować

Polecane posty

I znalazł brzydką z twarzy dziewczynę z krzywym i wielkim nosem i krzywymi mocno odstajacymi i to na różne strony zębami i oczami wielkimi, wypukłymi  jak u ropuchy, czy długo ruchacz wiernie z taką dziewczyną wytrzyma? Na nią ciężko patrzeć, a co dopiero z taką seks uprawiać, a ruchacz to lubi seks itd. I jak myślicie długo będzie jej wierny? Wcześniej nie miewał dziewczyn tylko seks koleżanki, a ta jest jego oficjalną pierwszą dziewczyną po mimo 36 lat przedstawia ją znajomym 😕 Myślicie, że to ta jedyna? Przy niej zmienia się na lepszego człowieka i patrzy na nią jak na jakiś cud. Na żadną inną tak nie patrzył. Chyba się zakochał i sądzicie, że długo wytrzyma patrząc na jego poprzedni styl życia. I ona jest aseksualna, a on lubi seks i nie potrafi gotować, przeważnie jadała  na mieście i ma 28 lat i była dziewicą, bo nikt jej nie chciał wcześniej. Nie chce analu i loda, a on to uwielbiał i ogólnie jak już dochodzi do seksu to ona leży jak kłoda i nic nie robi i się nie stara, a on przyzwyczajony do czegoś innego przez seks koleżanki. Czy Waszym zdaniem taki facet długo wytrzyma z tą kobietą będąc w niej zakochany? 

Gość Gość

A skąd wiesz jak leży w czasie seksu? Za materac robisz czy kamerę im zainstalowałas nad łóżkiem?

Wiem z pewnych źródeł on mi to mówił się żalił mi. 

Sądzicie, że prędko zabraknie mu loda i analu i seksu z kobietą na górze i częstego seksu i szybko zacznie ją zdradzać? On lubił seks 5 razy w tygodniu. I to jeszcze 2 lub 3 razy w ciągu jednego spotkania z odstępem kikudziesięcio minutowym. Z nią ma raz na trzy tygodnie i to tylko na jednym razie się kończy ona nie chce po kilkudziesiecio minutowej przerwie seksu z nim. I już na nią mi narzeka mimo, że dopiero są 3 miesiące razem. Sądzicie, że długo to jeszcze pociągnie?