Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz

Ładni ludzie mają gorzej

Polecane posty

Gość Xyz

Bo każdy może ich bez litości oceniać po wyglądzie ale jak ktoś nazwie brzydka osobę maszkaronem to od razu lecą teksty ze jesteś pustak , że nie wolno oceniać po wyglądzie , a właśnie że można ! Najczesciej to wina brzydkich ludzi ze są brzydcy bo o siebie nie dbają , nie kupują ładnych ubrań i nie chce im się schudnąć bo po co , lepiej żreć jak swinia i się obrażać na cały świat jak ci ktoś prawdę powie , 

Gość Xyz

Ile razy widzę jak jeden brzydki facet czy drugi nazywa kobiety ...mi bo go nie chcą , haha a dlaczego piękna szczupła dziewczyna ma być z jakąś fleja?  Ona wkłada wiele czasu i poświęceń w swój wygląd a taki bamber nawet nie zadba o dietę i higiene

Gość Xyz

Tak naprawde nie ma brzydkich ludzi tylko skrajnie leniwe fleje które o siebie nie dbają 

Gość Xyz

Łykam sr.akę w locie i przenikam przez ściany.

Gość Domi
3 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Tak naprawde nie ma brzydkich ludzi tylko skrajnie leniwe fleje które o siebie nie dbają 

Są i żadne dbanie nie pomoże, gdy twarz paskudna.

Gość Lili

Nie prawda znam dziewczyny z garbatymi nosami i konska długa twarzą ale są tak niesamowicie ubrane i zrobione ze taki facet prędzej popatrzy na taką niz na ładną ale gruba i kiepsko ubrana 

Gość Lili

Szczupły zadbany człowiek zawsze będzie minimum ładny 

Gość gość

Do autorki

1. Otyłość nie zawsze jest wynikiem obżarstwa. Pewna osoba utyła od swojej choroby 20 kg a schudła 10 gdy się zaczęła leczyć

2. Jestem podobno ładna, a nawet piękna (czasami, nie moje zdanie) I JEDYNE CZEGO DOŚWIADCZAM, TO ZAZDROŚĆ POWODUJĄCA WYELIMINOWANIE. 

TU SIĘ ZGADZAM!

3. Może to jest powód, że siedzę na tym forum a nie chodzę po ulicach, sklepach, kawiarniach - po tam widzę, że panowie mnie adorują a kobiety patrzą ze złością (ile miałam takich sytuacji, że ktoś na mnie nieładnie patrzył, chociaż mnie w ogóle nie zna, a bynajmiej ja go nie znam.)

taki świat, takie życie...

Ale masz rację, kiedy się staram by gorzej wyglądać, życie dla mnie jest przyjaźniejsze. 

Gość gość

dużo racji...

A wiecie jak tyje osoba leczona hormonami? (ANTYKONCEPCJA) i do tego zajadająca ciasteczka??? 

100 kg to minimum

Są brzydcy ludzie. Np.  ostatnio poznałam taką dziewczynę. Oczy niczym u żaby,  zęby krzywe każdy ząb w inną stronę, nos na pół twarzy, ale uśmiechnięta i miła i poderwała przystojniaka, który jest w niej podobno zakochany. 

Gość ...

W wieku nastoletnim bylem brzydki, wyrosl ze mne przystojniak i ciesze sie ze moja twarz sie tak zmienila co mi tez inni mowili

Gość Samotny
1 godzinę temu, Gość Lili napisał:

Szczupły zadbany człowiek zawsze będzie minimum ładny 

Ty jaka jesteś Lilianko ?

Gość ....

Do laski wyżej kobiety nie patrzą na ciebie z zawiscia bo jesteś " piękna " tylko dlatego że uporczywie gapisz się na ich facetów szukając oznak zainteresowania 😉 z własnego doświadczenia wiem że piękne kobiety są dobrze traktowane ze strony obu plci,  ty po prostu jesteś pyszna a to wnerwia

Gość gość

nie gapię się na facetów, to oni na mnie się gapią...A najlepsi są tacy, kiedy idę do pracy...he

oczywiście ty wiesz lepiej

Gość Mądrości internetowe

A skąd wiesz że się na ciebie gapia?  Bo się sama gapisz , tyle w temacie 

Gość Mądrości internetowe

Nie ma to jak laska która niczym głodne zwierzę wypatruje zainteresowania a później mówią " patrzą się na mnie " xD gdybyś była piękna to byś nawet nie widziała jak ktoś na ciebie patrzy bo by ta zauroczona osobą ze wstydu odwracala wzrok , ty się patrzysz na nich to oni robią to samo bo się zastanawiają czego chcesz xD

Gość gość

gdybym na nich nie patrzyła, to bym się o nich przewróciła:classic_angry:

Gość Yolandi

Aha czyli jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy to dla ciebie automatycznie zainteresowanie xD ja pier. . Hahaha , strach o co możesz oskarżyć jak ktoś za długo popatrzy 

Gość lotus esprit

Mam kilka bardzo atrakcyjnych koleżanek. W czasach gdy one nie były jeszcze mężatkami- miały wtedy te 20 kilka lat, miały one problem z adoratorami. Wciąż musiały dawać komuś kosza gdyż co chwilę jakiś facet proponował im spotkanie czy randkę. To właściwie był ich jedyny, ale dość uciążliwy problem. 

Gość Miska

Tak, zgodzę się z Tobą,mężczyźni potrafią lustrować kobietę,samą będąc 20 latka miałam podobnie,z racji że byłam nieśmiała często mnie to krępowało,a na twarzy występował rumieniec,jak tylko się spostrzegłam,albo ktoś mi powiedział to twarz stawała się jeszcze bardziej czerwona i zenua murowana 😄 Teraz się z tego śmieje,kiedyś nie było do śmiechu:D

Gość uppppp

Autorze/autorko zgadzam sie z toba.Obalamy mity o tym,ze ladne/piekne osoby maja niby lepiej ;)

Wy nawet nie wiecie,jak zazdrosne osoby potrafia obrzydzic komus zycie.

Gość gość

zgadzam się

Gość mibuztervgtt
11 godzin temu, Gość .... napisał:

Do laski wyżej kobiety nie patrzą na ciebie z zawiscia bo jesteś " piękna " tylko dlatego że uporczywie gapisz się na ich facetów szukając oznak zainteresowania 😉 z własnego doświadczenia wiem że piękne kobiety są dobrze traktowane ze strony obu plci,  ty po prostu jesteś pyszna a to wnerwia

Smiesza mnie takie komentarze :) Znasz autorke osobiscie,ze tak jej ublizasz ?

Ale jak ktos sam nie doswiadczyl to nie bedzie wiedzial.Tak kobiety potrafia bardzo nieprzyjemnie i ze zloscia wpatrywac sie w inna laske.

Powodem nie jest to,ze ta laska jest "pyszna" albo,ze probuje zwrocic na siebie uwage czyjegos faceta,tylko czesto wystarczy juz sam fakt,ze jest "atrakcyjniejsza",a jak jej chlopak sie wtedy jeszcze za nia ogladnie to juz w ogole zabijaja wzrokiem :D Niestety,ale taka prawda.

Gość dfg

A ja się zgodzę z tą babką co pisała,że te niby "ładne" a raczej zrobione to szukają atencji w oczach innych facetów - niby przypadkiem spojrzy,ale to wcale nie przypadek;) wiem sama o tym. Takie osoby doskonale wiedzą,że kontaktem wzrokowym przyciągną większą uwagę płci przeciwnej i robią to z premedytacją. I nie ma tu znaczenie, która ładniejsza - chodzi bardziej o to żeby ogólnie dowartościować się męskimi spojrzeniami i pokazać,że ona jest "lepsza" :D

Gość hohhkjhjgggjj
20 godzin temu, Gość dfg napisał:

A ja się zgodzę z tą babką co pisała,że te niby "ładne" a raczej zrobione to szukają atencji w oczach innych facetów - niby przypadkiem spojrzy,ale to wcale nie przypadek;) wiem sama o tym. Takie osoby doskonale wiedzą,że kontaktem wzrokowym przyciągną większą uwagę płci przeciwnej i robią to z premedytacją. I nie ma tu znaczenie, która ładniejsza - chodzi bardziej o to żeby ogólnie dowartościować się męskimi spojrzeniami i pokazać,że ona jest "lepsza" :D

No widzisz,ja jestem atrakcyjna kobieta i niejeden facet sie obejrzy za mna na ulicy ale nigdy do glowy by mi nie przyszlo,zeby celowo zwrocic na siebie uwage faceta,aby udowodnic sobie,ze jestem lepsza.Kobiety,ktore tak robia musza byc niezle zakompleksione.Ja znam swoja wartosc i nie jest mi to potrzebne :) Po co wrzucac wszystkie "ladne" kobiety do jednego worka.

Gość niestety

Moze TY tak robisz,co nie znaczy,ze kazda.

Gość huzfffff

Bo maja gorzej :)

Brzydkie baby niezle moga uprzykrzyc komus zycie :) Wiem cos o tym.Ale jak przyjdzie co do czego,to same sie nigdy nie przyznaja do tego,jakie wredne i zawistne potrafia byc ;) Wtedy udaja aniolki :D

Gość upppp

Autorka ma racje.

Gość nie zgodze sie
Dnia 23.01.2019 o 12:07, Gość dfg napisał:

Widze,ze ktos tutaj probuje nieudolnie bronic brzydkie kobiety :)

A prawda jest taka,ze takie zachowanie,jak wyzej opisalas dotyczy tylko malej czesci kobiet,ktore maja kompleksy.A brzydkie kobiety zabijaja wzrokiem atrakcyjniejsze kobiety,nawet te,ktore nie szukaja atencji w oczach innych facetow :) Prawdy nie zaklniesz :)

Gość Karol

Kto ladnym kobietom broni zalozyc worek po kartoflach samemu tepymi nozyczkami poporawic wlosy nie myc zebow przestac uzywac dezodorantu, nalozyc miejscami samoopalacz na twarz. I patrzcie problem wszystkich ladnych kobiet nagle zostaje rozwiazany 😄 Typowe ...ki z ich wielkimi problemami.