Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wik27

Czy facet może zakochać się w brzydkiej kobiecie?

Polecane posty

Jest brzydka tak bardzo, że ciężko na nią patrzeć, a przystojny (ruchacz) chłopak podobno się w niej zakochał. Jest miła i uśmiechnięta, ale jak się uśmiecha to pokazuje krzywe zęby, gdzie każdy ząb jest w inną stronę. A on poprzedniej dziewczynie z którą był mówił, aby się zmieniła i wytknal jej wady. Ta dziewczyna ma braki w uzębieniu i krzywe zęby, wyłupiałe oczy jak u ropuchy i nos wielki na pół twarzy i jej nie mówi nic o tym, aby się zmieniła i nie wytyka jej jej wad. Czy długo wytrzyma nie wytykając wad tej nowej dziewczynie waszym zdaniem? Na tą jego nową dziewczynę na prawdę ciężko się patrzy szczególnie, gdy się uśmiecha z otwartymi ustami i widać jej zęby. 

Gość Pszczoła

Stare przysłowie mówi: "Kazda potwora znajdzie swego armatora" 😉

Czyli to może być szczere z jego strony i może być tak, że ją po prostu kochał, a mnie nie? 😕

Gość ...

Wcale nie jest przystojny zwykły bazyl a ty go idealizujesz

Jest bardzo przystojny i bez wad i do tego bardzo męski i wysoki i ma wielkie branie 

Gość Gość

Nie może.

Chyba jednak jest w niej zakochany więc odpuszczę go sobie po kilku letniej wierności i miłości 😕

Gość Smokie

Brzydki facet może zakochać się w brzydkiej kobiecie i na odwrót. Znam takie pary. On i ona nie grzeszą urodą, ale się kochają. W jednym przypadku to ona poderwała jego gdyż on był tak bardzo nieśmiały, że nigdy by się nie odważył wystartować do żadnej kobiety, nawet brzydkiej To jest piękne!!!

Ale chodzi o to, że on nie jest brzydki tylko ona jest brzydka. I on na skinienie palcem mógłby mieć dużo ładniejszą. Więc pewnie długo razem nie będą. On inne dziewczyny preferował. I ani on, ani ona nie są nieśmiali. To typ ruchacza. Ciężko mu będzie w związku wytrzymać. On lubi skakać z kwiatka na kwiatek, a ona lubi latać po imprezach i na pewno prędzej czy później zaczną się zdradzać itd. Będą wtedy jaja i będzie miał za swoje za to, że zdradził i zostawił wierną i kochającą jego dziewczynę, która stroni od facetów i imprez i liczył się dla niej tylko on. Nigdy go nie zdradziłam i byłam mu ciągle wierna. Nawet teraz jak już z nim nie jestem to z nikim się nie spotykam, ani na seks, ani na żadne randki nie chodzę. 

Gość Zirytowany już

Jesooo babo, ale z cb nudny troll....