Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 37l

O byłym

Polecane posty

Gość Facet 37l

Hej mam pytanie ale TYLKO DO PAŃ  moja żona i ja lubimy czasem pofantazjować kiedyś zaczęliśmy sobie rozmawoać o tym jak to było we wcześniejszych związkach żona pytała mnie a ja ją o szczegóły (wiadomo że chodzi mi o erotykę) i zauważyłem że i ją i mnie bardzo to rozbudziło.  Potem żona trochę soę tego krępowała bo pomyślała że skoro o tym mówi to tak wyszło jakby ze mną było jej źle.  Wiem że tak nie jest i jateż ani przez chwilę odpowiadając żonie na jej pytania nie pomyślałem o tamtym związku z tęsknktą.  Jesfem mega szczęśliwy z moją żoną tylkk po prostu czasem lubimy pofantazjować bo nas to podnieca.  Drogie Pa ie czy jest to normalne? Czy reż tak macie? A może takie pytanie byłoby dla Was czymś nie na miejscu?  Panów proszę o milczenie bo jestem facetem i wiem co sam myślę 🙂 

Gość Ania

My z mężem często mamy podobne rozmowy i nie czuję się ani zazdrosna ani mniej pociągająca dla męża.  Tzn jest zazdrość ale taka podniecająca 🙂 

Gość Iwona

Na poczatku krepowalo mnie to bo maz chcial wiedziec jak mi bylo z bylymi (2 mialam )

Ale teraz mowie o tym bez problemu

Gość Hej Iwona

A czy Ciebie jako kobiete to kreci gdy maz opowiada o bylych? 

Gość Ewa

Mnie to krępuje i powoedziałam mężowi żeby o to nie pytał... 

Gość O n a

Hmm... Sama nie wiem bo nie pytal

Gość Onnn

Dobre pytanie