Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstydliwy

Strach Przed Utratą Miłości :/

Polecane posty

Witam,

Mam mały problem i trochę wątpliwości.. więc piszę tutaj by zobaczyć jak kobiety na to zareagują i jaką mają opinie na ten temat..

Więc mój problem wygląda tak, że poznałęm dziewczyna kilka lat temu i jestem bardzo w niej zakochany i ona we mnie też za jakiś czas mamy się spotkać 

pierwszy raz... chwilowo jest fajnie piszemy gadamy nonstop dosłownie non-stop... jak się spotkamy to mamy zamiar być razem ale obawiam się jednego

że może mnie nie zaakceptować mimo to że jestem przystojny uczuciowy stanowczy dbam o kobiety i nigdy bym jej nie skrzywdził i i ona twierdzi że jestem tym z któym chce spędzić resztę życia

ja też tak twierdze, może to się wydawać śmieszne ale wiele przeżyliśmy i razem.. i obawiam się tego że może mnie nie zaakceptować przez moje jedynki i dwójki które sobie uszczerbiłem jak byłem

młodszy.. niestety moi rodzicie nie mieli na ten czas pięniedzy żeby mi je naprawić.. więc tak z nimi zostałem... są uszczerbione i trochę popsute mimo to dbam o nie żebynie popsuły się jeszcze bardziej..

Mam 21 lat i mam pracę i oszczędzam pięniadze by te zęby sobie zrobić.. mam termin na październik więc wtedy będę miał te żeby już zrobione niestety będę miał koronki zamiast pięknych żebó jakie kiedyś miałęm przed wypadkiem  ale ja niestety będę się z nią widział przed zrobieniem tych zębów i się boję że nawet jeśli jej wytłumaczę całą sytuajcę to może mnie odrzucić bo z czego co wiem to każdy z jej byłych miał ładnę i białę żeby.. skąd to wiem bo kiedyś mi pokazywałą swoich byłych niesety... 

pytanie do was Panie czy jeśli wy byście byli w takiej sytuacji i chłopak by wam wszystko wytłumaczył i byście były w nim zakochane to odrzuciłybyście go?

Gość Gosc

Musialaby byc bradzo pusta gdyby cie odrzucila z takiego powodu . 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Musialaby byc bradzo pusta gdyby cie odrzucila z takiego powodu . 

Dodam jeszcze że jestem bardzo zadbany, dbam o siebie ubieram sie najlepiej jak mogę, nie powiem że nie mam powodzenia u kobiet bo mam i to duże.. tylko nauczyłem się już kryć z tymi zębami jakoś... i jeszcze będę się krył do paździenika dopóki nie będą zrobione.. to zaledwie kilka miesięcy.. no ale te wątpliwości są.. mam nadzięję że nie odrzuci mnie z tego powodu 😕 a nic nie zrobię z tym że mam taki termin 😕  ale nie chcę ukrywać też tego przed nią bo chcę być w 100% szczery z nią.. a prędzej czy później się wyda czemu się normalnie nie uśmiecham tylko zawsze taki tajemniczy uśmieszek robię.. to będę zmuszony jej wtedy powiedzieć..

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Nie odrzuciłabym lecz po jamie ustnej nie może szaleć próchnica. Idź założyć plomby .

Gość Monika

To bedzie swietny test na to jaka jest naprawde.

A Ty przestan sie przejmowac. Jestes facetem,to tylko zeby.

Ja nawet nie jestem peena czy ja bym zamienila dwa zdrowe (chocby uszcerbione zeby) na jakies sztuczne.

Co to sa koronki? Wyrwa Ci cale zeby??? I wstawia nowe?

Gość Monika

Ok,ale nie wyrwie Ci ich?

2 minuty temu, Gość Monika napisał:

To bedzie swietny test na to jaka jest naprawde.

A Ty przestan sie przejmowac. Jestes facetem,to tylko zeby.

Ja nawet nie jestem peena czy ja bym zamienila dwa zdrowe (chocby uszcerbione zeby) na jakies sztuczne.

Co to sa koronki? Wyrwa Ci cale zeby??? I wstawia nowe?

Koronki to coś jak licówki, nie bedą wyrywać zębów tylko oszlifuja tak żeby nałożyc porcelanowe koronki 

Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Ok,ale nie wyrwie Ci ich?

nie nie wyrwie tylko oszlifuje i nałoży na nie własnie koronki 

5 minut temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Nie odrzuciłabym lecz po jamie ustnej nie może szaleć próchnica. Idź założyć plomby .

Chciałem założyć plomby ale niestety dentystka powiedziałą że nie można na to żałożyć plomby i trzeba je szlifować i wstawić koronki... chodzę co 2 miesiące na czysczenie u higenistki żeby włąsnie pruchnicy nie było tylko najgorsze jest to że muszę tak długo czekać.. bo niestety nie zarabiam jakiś kokosów i to mnie tanie nie wyniesie

1 minutę temu, wstydliwy napisał:

Chciałem założyć plomby ale niestety dentystka powiedziałą że nie można na to żałożyć plomby i trzeba je szlifować i wstawić koronki... chodzę co 2 miesiące na czysczenie u higenistki żeby włąsnie pruchnicy nie było tylko najgorsze jest to że muszę tak długo czekać.. bo niestety nie zarabiam jakiś kokosów i to mnie tanie nie wyniesie

A to tak się sprawa ma.  Dziewczyna zobaczy że dbasz o zdrowie jamy ustnej i nie powinno być problemu. Będzie dobrze.

Gość Monika

Ok. Nie wiedzialam co to koronki.

Nie dawaj wyrywac zdrowych zebow dla zadnego wygladu!!!

I nie ptrzejmuj sie tak wszystko bedzie dobrze opisz jej sytuacje,piszesz,ze jest madra :)

Zycze Ci powodzenia.

Przed chwilą, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

A to tak się sprawa ma.  Dziewczyna zobaczy że dbasz o zdrowie jamy ustnej i nie powinno być problemu. Będzie dobrze.

Mam taką nadzieję naprawdę 😕 ale niby jest taka że na wygląd nie patrzy tylko na charakter i zawsze mi powtarza że kocha mnie za to kim jestem że tylko ja jestem takim facetem co umie ją tak rozbawić i że zawsze jestem kiedy mnie potrzebuje.. zawsze ma we mnie przyjaciela chłopaka i kochanka.. ale boje sie że ja się spotkamy i to zobaczy to mnie zostawi 😕 

Gość No nie

Bedziesz ją calowal takimi zębyma ? Toz to koszmar dla dziewczyny calowac sie z próchnem 

1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Ok. Nie wiedzialam co to koronki.

Nie dawaj wyrywac zdrowych zebow dla zadnego wygladu!!!

I nie ptrzejmuj sie tak wszystko bedzie dobrze opisz jej sytuacje,piszesz,ze jest madra 🙂

Zycze Ci powodzenia.

Te żeby co muszę zrobić to są niestety ukruszone w połowie i trochę popsute że ułamane a niektorych miescach niestety są czarnawe ale to dopiero zniknie jak dentystka mi zeszlifuje 😕

2 minuty temu, Gość No nie napisał:

Bedziesz ją calowal takimi zębyma ? Toz to koszmar dla dziewczyny calowac sie z próchnem 

Powiem tak ja jestem takim chłopakiem że mi to by raczej nie przeszkadzało jakie dziewczyna ma zęby.. kwestia wychowania nie wiem ale poprostu taki jestem.. ale jej właśnie może to przeszkadzać, może powinienem przełożyć to spotkanie jak już będę miał te żeby zrobione? ale wiem że jak spotkanie przełoże to złamie jej serce bo ona o niczym innym nie mówi jak o naszym spotkaniu 😞 

Gość Monika
5 minut temu, wstydliwy napisał:

Mam taką nadzieję naprawdę 😕 ale niby jest taka że na wygląd nie patrzy tylko na charakter i zawsze mi powtarza że kocha mnie za to kim jestem że tylko ja jestem takim facetem co umie ją tak rozbawić i że zawsze jestem kiedy mnie potrzebuje.. zawsze ma we mnie przyjaciela chłopaka i kochanka.. ale boje sie że ja się spotkamy i to zobaczy to mnie zostawi 😕 

No i super.

Przekonasz sie czy jest sczczera :)

Uwierz mi zeby w zyciu nie sa najwazniejsze (najwazniejsze by byly zdrowe).

Facet nie powinien zwracac uwagi na wyglad (nie myl z higiena),wiec nie przejmuj sie tak bardzo.

SZEROKI USMIECH i przed siebie!!!

1 minutę temu, Gość Monika napisał:

No i super.

Przekonasz sie czy jest sczczera 🙂

Uwierz mi zeby w zyciu nie sa najwazniejsze (najwazniejsze by byly zdrowe).

Facet nie powinien zwracac uwagi na wyglad (nie myl z higiena),wiec nie przejmuj sie tak bardzo.

SZEROKI USMIECH i przed siebie!!!

Mam nadzięję naprawdę, bo jeśli mnie przez to odrzuci to się załamie 😞 i nawet ja już zrobie sobie te zęby to nie będę taki sam jeśli mnie zostawi 😕 

Gość Monika
8 minut temu, Gość No nie napisał:

Bedziesz sie przejmowal opinia kogos kto pisze ZĘBYMA zamiast ZĘBAMI? haha

Olej to :)

Badz szczesliwy i sie nie tlumacz byle komu.

Naprawde piszesz madrze.

Lepiej miec ukruszone zeby niz mozg ;D

2 minuty temu, wstydliwy napisał:

Powiem tak ja jestem takim chłopakiem że mi to by raczej nie przeszkadzało jakie dziewczyna ma zęby.. kwestia wychowania nie wiem ale poprostu taki jestem.. ale jej właśnie może to przeszkadzać, może powinienem przełożyć to spotkanie jak już będę miał te żeby zrobione? ale wiem że jak spotkanie przełoże to złamie jej serce bo ona o niczym innym nie mówi jak o naszym spotkaniu 😞 

Nie przekładaj tego spotkania. Do października jeszcze bardzo "daleko".  Może poznać kogoś nowego. 

Gość MEDUZA

pewnie szybko do  dentysty lepiej mieć plomby niż sztuczne !

Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Bedziesz sie przejmowal opinia kogos kto pisze ZĘBYMA zamiast ZĘBAMI? haha

Olej to 🙂

Badz szczesliwy i sie nie tlumacz byle komu.

Naprawde piszesz madrze.

Lepiej miec ukruszone zeby niz mozg ;D

Uwierz mi, że przed tym wypadkiem na któy nie miał wpływu.. to byłem szczęśliwym chłopakiem co zarażał rodością innych, wsumie nadal nim jestem ale już bez tego uśmiechu z bielutkimi zębami które kiedyś miałem.. nie ważne co się dzieje jestem pozytywny wokól innych potrafie rozbawić osobę nawet jeśli jest na maksa rozbawiona ale nie oszukujmy się jestem też człowiekiem który nigdy nie miał kompleksów aż do czasu wypadku.. 😕

Gość Monika
4 minuty temu, wstydliwy napisał:

Mam nadzięję naprawdę, bo jeśli mnie przez to odrzuci to się załamie 😞 i nawet ja już zrobie sobie te zęby to nie będę taki sam jeśli mnie zostawi 😕 

To jej napisz o tym.

Jak Cie rzuci to sie nie zlamuj tylko ciesz.

Ale,watpie by to zrobila skoro piszesz, ze jest rozsadna.

Juz przestan idz obejrzyj jakis film. Nie marudz- bo to gorsze niz ukruszone zeby ;D

Przed chwilą, Gość MEDUZA napisał:

pewnie szybko do  dentysty lepiej mieć plomby niż sztuczne !

chciałem... opisał już tą sytuację wyżej czemu dopiero w paździeniku 😕

Gość Monika
2 minuty temu, wstydliwy napisał:

Uwierz mi, że przed tym wypadkiem na któy nie miał wpływu.. to byłem szczęśliwym chłopakiem co zarażał rodością innych, wsumie nadal nim jestem ale już bez tego uśmiechu z bielutkimi zębami które kiedyś miałem.. nie ważne co się dzieje jestem pozytywny wokól innych potrafie rozbawić osobę nawet jeśli jest na maksa rozbawiona ale nie oszukujmy się jestem też człowiekiem który nigdy nie miał kompleksów aż do czasu wypadku.. 😕

Pomysl co ludzie traca w wypadkach i sie ciesz. Bo Ci kopa dam!!! ;)

Gość No nie

Ja nie mowie zeby sie z niom nie spotkał , niech jej najpierw powie ze ma nadpsute zaniedbane ząby i tyle i niech jej nie caluje pełną gębą bo ma zaraski na zębach nadpsutych blee wstydz sie chlopino, powiedz jej ze masz popsute ale napraw to gowno 

A ja Ci dam drugiego kopa dla równowagi.

4 minuty temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Nie przekładaj tego spotkania. Do października jeszcze bardzo "daleko".  Może poznać kogoś nowego. 

masz rację.. spotkam się z nią... i zobacze jak zareaguje... 😕 mam nadzieje że nie zostawi mnie...

6 minut temu, Gość Monika napisał:

To jej napisz o tym.

Jak Cie rzuci to sie nie zlamuj tylko ciesz.

Ale,watpie by to zrobila skoro piszesz, ze jest rozsadna.

Juz przestan idz obejrzyj jakis film. Nie marudz- bo to gorsze niz ukruszone zeby ;D

Wolę jej to powiedzieć prosto w oczy niż napisać.. nie mam zamiaru wyjść na tchórza któy piszę coś żeby to nie wyglądało jako wymóka jak mnie rozumiesz 😕 

1 minutę temu, Gość No nie napisał:

Ja nie mowie zeby sie z niom nie spotkał , niech jej najpierw powie ze ma nadpsute zaniedbane ząby i tyle i niech jej nie caluje pełną gębą bo ma zaraski na zębach nadpsutych blee wstydz sie chlopino, powiedz jej ze masz popsute ale napraw to gowno 

może i mam je ukruszone ale dbam o nie myje je codziennie... i płókam.. chodze do higenistki co 2 miesiące... specjalnie żeby się nie popsuły bardziej..