Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstydliwy

Strach Przed Utratą Miłości :/

Polecane posty

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Delikatnie Ją uprzedź wcześniej o problemie. I do przodu.

Gość Brednie

Co ty mu babo radzisz , chcialabys takiego chłopa jak on? Postaw sie na miejscu tej dziewczyny , ona pojecia nie ma , ze bedzie calowac popsute zęby. Przez takie radzące jak ty sa pozniej problemy. Nie o ciebie chodzi to mu radzisz glupoty, ona bedzie calowac sie z nim a nie ty. Takie rady to sobie wsadz. 

1 minutę temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Delikatnie Ją uprzedź wcześniej o problemie. I do przodu.

i tak chyba zrobię ehhh

Gość Monika
5 minut temu, Gość No nie napisał:

Ja nie mowie zeby sie z niom nie spotkał , niech jej najpierw powie ze ma nadpsute zaniedbane ząby i tyle i niech jej nie caluje pełną gębą bo ma zaraski na zębach nadpsutych blee wstydz sie chlopino, powiedz jej ze masz popsute ale napraw to gowno 

Ja ciebie prosze wstyd to pisac NIOM ZABY ZARASKI i GOWNO.

I mozesz miec najpiekniejsze zęby, ale charakter i ortografia....Cie zdyskfalifikuja. Odczep sie od tego chlopaka a jak musisz pisac glupoty to chociaz poprawnie :)

Gość Gość

Powiedz dziewczynie , ze masz problem z zębami, ale ze jestes w  trakcie załatwiania. Mogles wczesniej o tym pomyslec, miales duzo czasu by nazbierać kase na to , teraz sie martwisz ? Trzeba bylo wczesniej pomyslec . A tak wogole jak mozna dla samego siebie nawet mie dbac P zeby , wstyd, gowno w buzi nosic wstyd 

Gość Monika
4 minuty temu, Gość Brednie napisał:

Co ty mu babo radzisz , chcialabys takiego chłopa jak on? Postaw sie na miejscu tej dziewczyny , ona pojecia nie ma , ze bedzie calowac popsute zęby. Przez takie radzące jak ty sa pozniej problemy. Nie o ciebie chodzi to mu radzisz glupoty, ona bedzie calowac sie z nim a nie ty. Takie rady to sobie wsadz. 

Tak chcialabym, bo jest inteligentny w przeciwienstwie do Ciebie.

4 minuty temu, Gość Brednie napisał:

Przecież nie omija dentysty chodzi na higienizację dba o to co ma. Na razie nie ma innych możliwości i robi co może. Nie trzeba się od razu całować. Bez przesady. I pisałam Mu aby dziewczynę uprzedził.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Powiedz dziewczynie , ze masz problem z zębami, ale ze jestes w  trakcie załatwiania. Mogles wczesniej o tym pomyslec, miales duzo czasu by nazbierać kase na to , teraz sie martwisz ? Trzeba bylo wczesniej pomyslec . A tak wogole jak mozna dla samego siebie nawet mie dbac P zeby , wstyd, gowno w buzi nosic wstyd 

Jakbym mógł wcześniej na to pieniądze załatwić to bym załatwił najwyraźniej nie mogłem... jeśli nie znasz mojej sytuacji finansowej to nie mów mi że mogłem uzbierać na to wcześniej pieniądze

Gość MEDUZA

a to masz sztuczne czy aparat nosisz  

1 minutę temu, Gość MEDUZA napisał:

a to masz sztuczne czy aparat nosisz  

Jak opisałem w temacie... miałem wypadek na któy nie miałem wpływu.. mam ukruszone w połowie 4 zęby i czekam na zabieg u dentystki żeby mi je oszlifowała i założyła koronki bo niestety to jest jedyna nadzieja na to bym się znowu uśmiechnął... tak mi powiedziała dentystka 😕 ale dbam o nie myje je chodzę do higienistki co dwa miesiące.. ale boje sie ze to za mało żeby ją przy sobie zatrzymać..

Gość Sen
2 minuty temu, wstydliwy napisał:

Jak opisałem w temacie... miałem wypadek na któy nie miałem wpływu.. mam ukruszone w połowie 4 zęby i czekam na zabieg u dentystki żeby mi je oszlifowała i założyła koronki bo niestety to jest jedyna nadzieja na to bym się znowu uśmiechnął... tak mi powiedziała dentystka 😕 ale dbam o nie myje je chodzę do higienistki co dwa miesiące.. ale boje sie ze to za mało żeby ją przy sobie zatrzymać..

Jak się spotkacie, to jej to wszystko powiedz...jak ma poukładane w głowie to zrozumie...natomiast nie przetrzymuj jej do października, jeszcze na dodatek bez słowa wyjaśnienia, bo pewnie pomyśli, że ją olewasz... 

1 godzinę temu, Gość Sen napisał:

Jak się spotkacie, to jej to wszystko powiedz...jak ma poukładane w głowie to zrozumie...natomiast nie przetrzymuj jej do października, jeszcze na dodatek bez słowa wyjaśnienia, bo pewnie pomyśli, że ją olewasz... 

1 godzinę temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Przecież nie omija dentysty chodzi na higienizację dba o to co ma. Na razie nie ma innych możliwości i robi co może. Nie trzeba się od razu całować. Bez przesady. I pisałam Mu aby dziewczynę uprzedził.

1 godzinę temu, Gość Monika napisał:

Tak chcialabym, bo jest inteligentny w przeciwienstwie do Ciebie.

Rozmawiam z nią przez telefon i powiedziałęm jej wszystko, wytlumaczylem jej jak wyglada sprawa... jej odpowiedz mnie zszokowala... nie będę się rozpisywać ale powiem tyle że to nic miedzy nami nie zmienilo!!!! ❤️ 

Gość gosc
1 minutę temu, wstydliwy napisał:

Rozmawiam z nią przez telefon i powiedziałęm jej wszystko, wytlumaczylem jej jak wyglada sprawda... jej odpowiedz mnie zszokowala... nie będę się rozpisywać ale powiem tyle że to nic miedzy nami nie zmienilo!!!! ❤️ 

I bardzo dobrze . I dobrze , ze z nia porozmawiales . 

Gość Monika

A widzisz!!!!

Ale sie ciesze :D

GRATULACJE!!!!! :D

5 minut temu, wstydliwy napisał:

Rozmawiam z nią przez telefon i powiedziałęm jej wszystko, wytlumaczylem jej jak wyglada sprawa... jej odpowiedz mnie zszokowala... nie będę się rozpisywać ale powiem tyle że to nic miedzy nami nie zmienilo!!!! ❤️ 

Super. Widzisz i poszło gładko. Gratuluje odwagi i życzę miłości.

28 minut temu, Gość Monika napisał:

A widzisz!!!!

Ale sie ciesze 😄

GRATULACJE!!!!! 😄

24 minuty temu, Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz napisał:

Super. Widzisz i poszło gładko. Gratuluje odwagi i życzę miłości.

28 minut temu, Gość gosc napisał:

I bardzo dobrze . I dobrze , ze z nia porozmawiales . 

dziekuje wam, nabralem pewnosci siebie by jej o tym powiedziec ^^