Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris636

Zaufanie w związku

Polecane posty

Gość kris636

Czy  puszczacie swoich partnerów samych na jakies imprezy ,wyjazdy,spotkania i tym podobne  z innymi osobami,kolegami koleznakami znajomymi ,czy raczej wszedzie jesteście razem ? ufacie swojej drugiej połowce ? czy macie uczucie zazdrosci ze bawi sie lepiej gdzies i jest jej przyjemniej niz z Sobą ? Jestem w zw od  5 lat ale ostatnio moja dziewczyna mnie zaniedbuje czuje sie jakby mnie omijała i jezdzi coraz czesciej na ur,czy spotkania z osobami  z pracy.Cięzko mi sie z tym pogodzic ze tak robinie spędza tyle czasu ,ze mna mało co wyjezdza juz,przez co mam do niej coraz mniej zaufania.Jak to jest u Was ?

Gość Kian

Tak, oczywiscie, moj chlopak spotyka sie z kolezanka i przyjaciolka. Ale na wyjazdy nie chcialabym, aby jezdzil beze mnie. Chyba, ze delegacje z pracy, to rozumiem, bo to pońiekad mus.

3 lata w zwiazku.

7 minut temu, Gość kris636 napisał:

Czy  puszczacie swoich partnerów samych na jakies imprezy ,wyjazdy,spotkania i tym podobne  z innymi osobami,kolegami koleznakami znajomymi ,czy raczej wszedzie jesteście razem ? ufacie swojej drugiej połowce ? czy macie uczucie zazdrosci ze bawi sie lepiej gdzies i jest jej przyjemniej niz z Sobą ? Jestem w zw od  5 lat ale ostatnio moja dziewczyna mnie zaniedbuje czuje sie jakby mnie omijała i jezdzi coraz czesciej na ur,czy spotkania z osobami  z pracy.Cięzko mi sie z tym pogodzic ze tak robinie spędza tyle czasu ,ze mna mało co wyjezdza juz,przez co mam do niej coraz mniej zaufania.Jak to jest u Was ?

Ja bym się wkurzył.

Gość kris636

Też jestem  tym zdenerwowany,nie radzę  z tym sobie .Tym bardziej ze mowiła kiedys ze jak juz to wszędzie razem to sie powinna tego trzymac i tak chcę jej to przetłumaczyć.Co lepsze miała urodziny tydzien temu i teraz chcia sie spotkac z pracy wszyscy i kolega tam tez miał w tym czasie urodziny i chca u niego wyprawic(Moja dziewczyna jest nie pijąca) I to mnie denerwuje ze tak sie zachowuje,a ja sie czuje jakby mnie olewała woli sowich znajomych

Może czas na przemyślenie i zastanowienie się nad niektórymi sprawami. Skoro widzisz co jest grane to sam wyciągnij wnioski.