Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja098

Podryw czy nabijanie

Polecane posty

Witam mam pytanie ponieważ spotkała mnie dziwna sytuacja w szkole , stałam kolo sklepiku na przerwie kiedy usłyszałam słowa : to ta , były wypowiedziane dosyć głośno kiedy spojrzałam widziałam trzech chłopaków patrzyli na mnie stali wprost mnie i kiedy spojrzałam na nich po tym jak jeden z nich powiedział te słowa , wybuchli śmiechem po prostu ,nie wiem czy coś to oznacza czy tez chcieli zrobić sobie żarty ze mnie , ten chłopak czasami zerkał na mnie. Proszę o pomoc o wyjaśnieniu tej sytuacji. 

Gość Gość

Niestety ale wydaję mi się, że były jedynie to żarty. 

możliwe że żarty ale kiedyś zamiast lekcji moja klasa pomagała w szkolnej stołowce i do pomocy zgłosił się również ten chłopak i był blisko mnie , nie odzywał sie nic miał spuszczoną głowę , nie wiem co myslec o Nim 

Gość Gosc
Przed chwilą, Patrycja098 napisał:

możliwe że żarty ale kiedyś zamiast lekcji moja klasa pomagała w szkolnej stołowce i do pomocy zgłosił się również ten chłopak i był blisko mnie , nie odzywał sie nic miał spuszczoną głowę , nie wiem co myslec o Nim 

Moze pokazywal kolegom ,ze to wlasnie z toba mial dyzur na stolowce 

Gość Gosc
1 minutę temu, Patrycja098 napisał:

nie , ta pomoc była już po tym zdarzeniu w kolejce do sklepiku 

A , to moze specjalnie pomagal , bo ty tam bylas 

Gość Gość
21 minut temu, Patrycja098 napisał:

tylko dziwne jest to że ten chłopak ma już dziewczynę , przytulał dziewczyną na moich oczach 

Czyli nie jest Toba zainteresowany... Nie przejmuj się, zapomnij o tej sytuacji 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Czyli nie jest Toba zainteresowany... Nie przejmuj się, zapomnij o tej sytuacji 

To , ze akurat ma dziewczyne i ja przytulal o tym nie swiadczy 

Gość Onsam

Glupkowaty smiech smiechem, ale ten chlopak mogl pokazac Ciebie innym ktorzy sa wolni albo komus jednemu, bo mu sie spodobalas. To nie znaczy, ze nabijali sie, mozesz sie podobac. Konskie zaloty.