Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała mi

Mąż,dziecko i kochanek którego kocham z wzależności ale nie chce odejść od męża by nie rozbić rodziny dziecku. Ciężko mi bardzo

Polecane posty

Gość Mała mi

Jestem od 11 lat mężatką mam 10 letnia córkę i od roku zdradzam męża z innym mężczyzna. Ja 30 lat , On 25 ale jest bardzo dojrzały jak na swój wiek przeciwieństwo facetów w jego wieku. Pragnie założyć że mną rodzinę a ja boję się rozwodu z mężem.Maz ma 40 lat i czuje się przez niego zaniedbana. Nie pije nie pali po pracy wraca od razu do domu nie spotyka się z kolegami dużo pracuje po pracy wraca około 6 kapie się je i wieczorami prześladuje na kompie i gra .Nie jest z tych co oglądają baby czy czatuja nie jest taki ale jestem cały czas sama jak jest w domu to też jestem sama.

Kochanka poznałam przez internet. Przez pierwsze miesiące tylko pisaliśmy później doszło do kilku spotkań jakbyśmy się znali Seks cudowny on przekroczy wrażliwy i zakochany teraz we mnie .Mieszka daleko więc nie spotykamy się często ale piszemy i dzwonimy do siebie.Nalega bym odeszla od meza i robi sie mniej cierpliwy a ja sie boje mąż nawet nic nie zauważył do tej pory!! Co robić? 

Gość YH8ik

Ale ciekawe jak długo potrwa ta znajomość  z kochankiem według mnie porozmawiaj z mężem że jesteś zaniedbana i wyjdzie gdzieś na ferie z mężem i córką.

Gość xxxxx

powiem ci tak mialem tak samo jak ty wypisz wymaluj spotykalem sie z inna ale jednak po jakims czasie zrozumialem ze niewarto 

Gość xxxxx

musisz porozmawiac z mzem a zobaczysz bdzie zly niebedzi sie odzywal a po jakims czasie zmieni si 100 procenti wtedy zobaczysz jak mozna fajnie i wesolo zyc 

Gość Kaska

Już to przerobiłam,identyczna historia praca,komputer,brak zainteresowania,brak rozmowy.Pojawił się ON.Rozmowy,kwiaty,czułość i w końcu sex.Pół roku oszukiwania ,kombinowania  jak i gdzie się spotkać,jeden błąd i wydało się.Wyprowadzka,ulga,rozwód i radość z nowego życia przy boku kochającego faceta,żyć nie umierać.

Teraz wiem że zraniłam swoje dziecko,męża który jednak kochał,całą swoją i jego rodzinę po rozwodzie straciłam dziecko mieszka z byłym,płace alimenty,mieszkam z NIM i jego mamusią,.A co jeżeli ten związek się rozpadnie????

Warto rozmawiać na wszystkie tematy i dwa razy się zastanowić,co można stracić za chwile namiętności i złudnego szczęścia.

Gość Wdowa

Odejdz od niej nie jest tego !!! Przecież Wiesz pewnie zrobiłeß z niej najgorsza? Tzn pokazałeś wszystko z jej zlej strony .... upokorzyłeś ,? Wyśmiałeś, Ona sobie da radę ! Na pewno wszystko wie ;) powinneś zebrać mandzór i po prostu pojść , z tym klejem to po prostu żenada!!! Do stóp!!

Gość wiem

jesteś kolejną głupią pipą pt "czuję się zaniedbywana" ciekawe jak czuje sie Twój mąż? tak o niego niby dbasz bo dasz mu żreć jak wróci z roboty? Łatwiej szę szmacić z obcym niż zadbać o dom? Wiem oczywiście zrobisz z siebie ofiarę ale tak naprawdę to Ty jesteś winna!