Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne

Jak można być wege i grubym?

Polecane posty

Gość uff

Ale w ten sposób nie ocalisz zwierząt. Zresztą... ryba to głupie stworzenie... - nie prawda 😞 ryby nie są głupie, też czują.

nie ocalę ale też nie mam poczucia, że płacę za zabijanie..poza tym czym więcej osób wege, a jest coraz więcej, przybywa ich, tym lepiej..i już się może coś zmienić 😉

zgadzam się, tycie to nie tylko kwestia diety, także ruchu, może po części genów..

Gość AHA
10 godzin temu, Gość uff napisał:

Ale w ten sposób nie ocalisz zwierząt. Zresztą... ryba to głupie stworzenie... - nie prawda 😞 ryby nie są głupie, też czują.

nie ocalę ale też nie mam poczucia, że płacę za zabijanie..poza tym czym więcej osób wege, a jest coraz więcej, przybywa ich, tym lepiej..i już się może coś zmienić 😉

zgadzam się, tycie to nie tylko kwestia diety, także ruchu, może po części genów..

A wiesz, że naukowcy udowodnili, że rośliny też czują? Zwijają się jak chcesz np. wyrwać listek? Więc skończcie z tym "czują". Ryba czuje, ale jest głupia i niezdolna do empatii. Nie żal mi ryb. Jezusowi też nie było żal...

Gość MIĘCHO
Dnia 26.01.2019 o 14:10, Gość AHA napisał:

A wiesz, że naukowcy udowodnili, że rośliny też czują? Zwijają się jak chcesz np. wyrwać listek? Więc skończcie z tym "czują". Ryba czuje, ale jest głupia i niezdolna do empatii. Nie żal mi ryb. Jezusowi też nie było żal...

W punkt. 

Gość uff

cholernie głupie argumenty, ble 😮😮😮

jeżeli uważasz, że ryba jest głupia i niezdolna do empatii to to tylko świadczy ale o Twojej znikomej empatii i głupocie..

Jezusowi nie było żal pfff co mnie to obchodzi, nie wiadomo nawet, czy Jezus istniał 😞

rośliny owszem coś czują, ale nie ma porównania do cierpienia zwierząt a zerwania owoców..

Gość CO?
1 godzinę temu, Gość uff napisał:

cholernie głupie argumenty, ble 😮😮😮

jeżeli uważasz, że ryba jest głupia i niezdolna do empatii to to tylko świadczy ale o Twojej znikomej empatii i głupocie..

Jezusowi nie było żal pfff co mnie to obchodzi, nie wiadomo nawet, czy Jezus istniał 😞

rośliny owszem coś czują, ale nie ma porównania do cierpienia zwierząt a zerwania owoców..

Jezus to postać historyczna. Słabo wyedukowana jesteś. Co najwyżej, nie wiadomo, czy Jezus był półbogiem, ale istnieć, istniał...

Co jest inteligentnego w np. karpiu?

Gość uff

czy istniał czy nie, ja też myślę, że tak, ale po pierwsze nie wiadomo jaki był naprawdę, po drugie nie ma to znaczenia w temacie jedzenia mięsa. W każdym razie, jeżeli był Bogiem to na pewno nie jadł ryb 🙂 I był conajmniej wege lecz prawdpopodobniej bretarianinem 😉

Jeżeli zachęcał do jedzenia ryb to był Repti 😉 szatańskie nasienie 😄

A co do karpia..wystarczy mu spojrzeć w oczy 🙂 Do tej pory mam przed oczami kraba w sklepie, któremu spojrzałam w oczy..jak on na mnie patrzył, chciał na pewno uwolnienia 😞 pewnie już zjedzony 😞