Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina

Seks z niepełnosprawną dziewczyną

Polecane posty

Gość Karolina

Cześć, jestem Karolina,mam 21 lat, parę miesięcy temu miałam wypadek i jestem sparaliżowana od pasa w dół oraz mam niedowład rąk. Poruszam się na wózku. Chciałabym się spytać czy byłoby to dużą przeszkodą dla faceta jeżeli chodzi o związek lub po prostu seks.

Gość Esteta
16 minut temu, Gość Karolina napisał:

Cześć, jestem Karolina,mam 21 lat, parę miesięcy temu miałam wypadek i jestem sparaliżowana od pasa w dół oraz mam niedowład rąk. Poruszam się na wózku. Chciałabym się spytać czy byłoby to dużą przeszkodą dla faceta jeżeli chodzi o związek lub po prostu seks.

Czy będąc sparalizowana od pasa w dół, bedziesz miała z seksu przyjemność??

Gość Karolina

Mam tam bardzo ograniczone czucie, ale nie jestem całkiem pozbawiona go tam

Gość Gość 78

Jeżeli chodzi o związek to różnie może być, ale jeżeli chodzi o sex, to nie widzę problemu. Jeżeli po prostu masz ochotę i masz z tego przyjemność, potrafisz dać przyjemność drugiej osobie, to tylko się bawić. A przy wielu zabawach bdsm krępuję się specjalnie partnerkę żeby nie mogła się ruszać i zabawa jest bardzo fajna, przynosi wiele orgazmów obu stronom 🙂

Gość Esteta
1 minutę temu, Gość Karolina napisał:

Mam tam bardzo ograniczone czucie, ale nie jestem całkiem pozbawiona go tam

Widzisz to także zależy na jakiego faceta trafisz, oby nie na zboka jakiegoś. Ważne czy chcesz to zrobić z osobą którą kochasz, czy dlatego ze masz swoje potrzeby? Zawsze możesz się fajnie popieścić, masz zdrowe piersi, buzię :) Co stoi na przeszkodzie żeby facet cie wziął na ręce i zaniósł do sypialni? Bywa tak że swoją kobietę po wspólnej kąpieli w kabinie  niosę do łóżka i tam następuje powtórka z historii (sprzed kilku minut) ;)

Gość Esteta
5 minut temu, Gość Esteta napisał:

Widzisz to także zależy na jakiego faceta trafisz, oby nie na zboka jakiegoś. Ważne czy chcesz to zrobić z osobą którą kochasz, czy dlatego ze masz swoje potrzeby? Zawsze możesz się fajnie popieścić, masz zdrowe piersi, buzię :) Co stoi na przeszkodzie żeby facet cie wziął na ręce i zaniósł do sypialni? Bywa tak że swoją kobietę po wspólnej kąpieli w kabinie  niosę do łóżka i tam następuje powtórka z historii (sprzed kilku minut) ;)

Gość gość

Jest wiele portali randkowych, możesz tam zamieścić swój anons. Znam parę, w której dziewczyna (bardzo ładna z resztą) uległa wypadkowi i jedną z nóg ma niesprawną. Mimo to spotkała chłopaka i chyba im ze sobą dobrze bo widuję ich często, wyglądają na zakochanych.

Trzeba uważać na kogo się trafi . Jeśli jest z tego przyjemność i jest w tym wszystkim miłość czemu nie uważam że facet by się nie opierał,  można urozmaicić sex i zabawy z nim związane może być całkiem fajnie . Fantazja ... pozdrawiam i życzę namiętnych nocy.

Gość Karolina

Dziękuję bardzo 

Gość Bercik Ekspercik

mam wrażenie, że to pytanie przewija się od kilku lat. Mam wrażenie, że dziewczyna na wózku nie jest dobrą kandydatką na seks z zupełnie przypadkowym mężczyzną z ogłoszenia - ale jeśli jesteś tak mocno zdesperowana, nastawiona emocjonalnie tylko na fizyczność to ok. Tyle tylko, że możesz trafić na jakiegoś desperata albo faceta, który umówi się na taki seks z ciekawości - bo takiej jeszcze "nie zaliczył" . Wydaje mi się, że potrzebujesz kogoś, kto będzie empatyczny i będzie cię darzył jeśli nie miłością to chociaż przyjaźnią. Dlatego szukaj raczej wśród twojego otoczenia mężczyznę, który wydaje ci się bliski i empatyczny a nie z portali randkowych. Zaufanie w twojej sytuacji jest szczególnie ważne. Na zachodzie takie kobiety albo znajdują sobie stałych partnerów, którzy potrafią je pokochać albo uprawiają seks ze specjalnie przygotowanymi do tego seksualnymi terapeutami, których w Polsce nie ma. Poza tym powinnaś się zastanowić jakiej formy czułości i seksu chciałabyś od niego (czy jesteś w stanie osiągnąć orgazm, czy chcesz doznań w sferze emocjonalnej bo z powodu zaburzeń czucia nie jesteś w stanie osiągnąć orgazmu) i co w seksie zaoferujesz jemu (czy jest możliwa penetracja czy seks bez penetracji). Innymi słowy szukaj miłości a nie tylko seksu. W przypadku gdy będziesz miała przyjaciół płci męskiej delikatnie sugeruj, że w przypadku gdy będzie miłość seks jak najbardziej jest możliwy. Zacznij od pocałunków a reszta może się ułożyć ale powiedz wszystko, co dotyczy twojej intymności (czy używasz pampersy, jak wyglądasz tam na dole, czy nogi są spastyczne czy wiotkie, czy masz pęcherz spastyczny i musisz się cewnikować -  itp.) Najgorsze jest nagłe zaskoczenie i ono nawet u osoby kochającej może spowodować nie tyle co dezaprobatę ale reakcję "nie wiem co i jak". Gdy będzie wszystko wiadome w tym zakresie, to nie będzie problemu.

Gość Karolina

Nie noszę pampersów,  na dole normalnie funkcjonuje, często mam spastyczności jak każda osoba na wózku i tak muszę się cewnikować. Nie szukam seksu przez internet, po prostu jestem ciekawa czy wózek jest dużą przeszkodą 

Gość Bercik Ekspercik

jeśli kocha nie jest przeszkodą

Gość Michal
8 godzin temu, Gość Karolina napisał:

Nie noszę pampersów,  na dole normalnie funkcjonuje, często mam spastyczności jak każda osoba na wózku i tak muszę się cewnikować. Nie szukam seksu przez internet, po prostu jestem ciekawa czy wózek jest dużą przeszkodą 

Nie jest przeszkodza , od 4 lat jestem z dziewczyn aktora takze jezdzi na wozku , za rok pobieramy sie . Co do sexu to wiadomo jest inny , ale przez to wspanialy

Gość gość

Chcesz może popisać?

Gość Michal
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Chcesz może popisać?

kto ?

Gość Karolina

A mogę ;)

Gość miły91

a skąd jesteś?

Gość adam
Dnia 23.01.2019 o 22:30, Gość Karolina napisał:

podaj maila

Gość Karolina

julita.witos@o2.pl 

Gość Gosc

Cześć autorko. Jestem od Ciebie rok starszy. Jeśli chciałabyś porozmawiać na ten i każdy inny temat, to daj znać i jakiś namiar na siebie, a napewno się odezwę. Czasami dobrze jest się wygadać, wtedy człowiekowi jest lżej

Gość Karolina

Dziękuję wszystkim 

Gość Gość

A mógłbym być z kobietą na wózku, żaden problem 

Gość fff

"Karolino, mój aniele,

Moja różo, mój misiaczku,

Nikogo nie kocham tak jak Ciebie..."

XDDD

Gość Paralover

Ja bym chciał dziewczynę na wózku, najlepiej para. Jest tu taka?

Gość Ania99
Dnia 11.03.2019 o 08:44, Gość Paralover napisał:

Ja bym chciał dziewczynę na wózku, najlepiej para. Jest tu taka?

Hejka, ja też poruszam się na wózku 

Gość Kochliwy
Przed chwilą, Gość Ania99 napisał:

Miłości i słodkiego życia  Ci życzę.

Gość Ania99

A dzięki 

Gość Paralover
Dnia 8.06.2019 o 12:17, Gość Ania99 napisał:

Ania99 chcesz pogadać? 

Gość Ania99