Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon

Czego szuka kobieta w mężczyźnie? ;)

Polecane posty

Gość gość

Oparcia jak madry to autorytetu zrozumienia było by dobrze gdyby jeszcze miał dobre serce

Gość ania

Witam teraz ja tobie odp co ja szukalam przeciwienstwa siebie, czyli powagi. Maz stwiedzil,ze jakby taka druga kobiete mial jak on to by sie zanudzili, a tak maz  zycie ma nie nudne jego slowa😉 zeby nie bylo, ze sobie slodze ,  a mnie troche hamuje. Moze faktycznie przeciwienstwa sie przyciagaja. 

Kasy nie szukalam, poznalismy sie na studiach i tak zostalismy po dzis dzien…

A ty czego u kobiet szukasz?

Gość chwie

Ile razy jeszcze będziecie pytac i ile razy mam odpowiadac że mózgu, oczytania i klasy kultury i wychowania na najwyższym poziomie, zdrowego zrównoważonego psychicznie

Gość kitoor

dragona

Gość gość

bezpieczeństwa.

ale kiepsko to kobietom wychodzi...w tej kwestii samice zwierząt są rozsądniejsze. Nie dają sie zapłodnić osobnikowi o kiepskich genach.

Gość Dragon

Ja? Rozumu 😄

Gość Dragon

A tak na serioo nie wiem, straciłem zaufanie do kobiet.

Gość ania

A tak na serioo nie wiem, straciłem zaufanie do kobiet.  to samo mozna w odwrotna strone powiedziec, bez tego niestety nie pojdziesz do przodu ,co polecam serdecznie. Kto nie probuje, ten nie zyskuje pamietaj Dragon. Probuj do skutku 💪

Gość kok

Opiekuńczości i przyjaciela

Gość ania

czy w tym quizie są jakieś nagrody?  dla wygranego specjalny kawal, smieszny bedzie, moze byc  😉

Gość jhj

przyjaciela i ostoi

Gość bnm

milosci, uczucia, przytulenia, seksu, zrozumienia, opiekunczosci, poczucia bezpieczenstwa, przyjaciela

Gość gosc

Szuka poczucia bezpieczeństwa. Że będzie miala kogoś na kim zawsze moze polegac. Kogoś kto zawsze będzie ja wspieral trzymal jej stronę. Szuka tego zeby nie byc sama na świecie. 

Gość ....

Sponsora

Gość ....

pieniędzy

Gość gość

Jedna zawiodła a mścisz się na wszystkich? To zbyt mądre nie jest.

Gość Merh5s8
22 minuty temu, Gość bnm napisał:

milosci, uczucia, przytulenia, seksu, zrozumienia, opiekunczosci, poczucia bezpieczenstwa, przyjaciela

18 minut temu, Gość gosc napisał:

Szuka poczucia bezpieczeństwa. Że będzie miala kogoś na kim zawsze moze polegac. Kogoś kto zawsze będzie ja wspieral trzymal jej stronę. Szuka tego zeby nie byc sama na świecie. 

Jak ładnie piszecie.  

Gość ania

Dragon, ja juz musze spadac, troche wiecej optymizmu a bedzie dobrze. Milego wieczoru sympatyczny  kolego 😉

Gość Dragon

Wzajemnie Ania 😉 Spełniaj marzenia i nie wciągaj się w to forum bo jest jak narkotyk 🙂

Gość gość

Miłości, opiekuńczości...

Gość Dragon

Opiekuńczości i przyjaciela 🙂 i wiele innych mógłbym spełnić, ale po co się starać...

Gość RomantykXXIWieku

Ja od wymarzonej dziewczyny wymagam jedynie by mnie akceptowała takim jakim jestem, bym miło spędzał z nią czas, chce też poczuć po raz pierwszy tak silną więź z wyjątkową dziewczyną by myśleć o niej w dzień i w  nocy. Nie obchodził bymnie jej status społeczny i materialny, jej dawne związki i przeszłość. Szkoda,że.jeszczeżadnej takiej nie spotkałem :-( . Gdybym był dziewczyną to bardziej bym skupiał się się na cechach charakteru niż na wyglądzie partnera lub bym wpłynął na lekką zmianie wyglądu np. fryzura, ubiór itp.

Gość gość
32 minuty temu, Gość RomantykXXIWieku napisał:

Ja od wymarzonej dziewczyny wymagam jedynie by mnie akceptowała takim jakim jestem, bym miło spędzał z nią czas, chce też poczuć po raz pierwszy tak silną więź z wyjątkową dziewczyną by myśleć o niej w dzień i w  nocy. Nie obchodził bymnie jej status społeczny i materialny, jej dawne związki i przeszłość. Szkoda,że.jeszczeżadnej takiej nie spotkałem :-( . Gdybym był dziewczyną to bardziej bym skupiał się się na cechach charakteru niż na wyglądzie partnera lub bym wpłynął na lekką zmianie wyglądu np. fryzura, ubiór itp.

żeby dziewczyna Cie akceptowała takim jakim jesteś to jednak trzeba sobą coś reprezentować. Nie wymagaj, że ktoś ma akceptować lenistwo, nieudacznictwo, nieporadność życiową. Kobieta musi myśleć o bezpieczeństwie swojego potomstwa, to jest u niej silniejsze niż u mężczyzny i musi mądrze dobierać sobie partnera bo ona ma zapewnić byt i jej i potomstwu. 

Gość Gość

Swego odbicia.  

Gość Dedi
50 minut temu, Gość Dragon napisał:

Opiekuńczości i przyjaciela 🙂 i wiele innych mógłbym spełnić, ale po co się starać...

A dlaczego tak bardzo nie ufasz kobietom ? 

Gość Monika

Madrosci, poczucia humoru, umiejetnosci podejmowania dobrych decyzji, sily.

Gość w kość
28 minut temu, Gość Monika napisał:

umiejetnosci podejmowania dobrych decyzji

a co?

jakieś braki w tym zakresie?

Gość Monika
23 minuty temu, Gość w kość napisał:

a co?

jakieś braki w tym zakresie?

nie rozumiem pytania. Wypowiadam sie w temacie. Czy wszyscy wypisali tu braki czy tez to co lubia w facetach

Jakbym napisala "opiekunczosci" tez byc tak odpowiedzial?.

Uwazam,ze facet musi umiec podejmowac dobre decyzje, a nie byc niedorajda zyciowa czy ciapa.

Zgodzisz sie?

Gość w kość
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Uwazam,ze facet musi umiec podejmowac dobre decyzje, a nie byc niedorajda zyciowa czy ciapa.

Zgodzisz sie?

nie wiem czy musi,

Twój na pewno:D

wydaje mi się, że w związku 2óch ludzi wspólnie podejmuje się decyzje, więc ewentualne braki w tej kwestii można jakoś zatuszować;)