Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani

Zablokowanie na fb

Polecane posty

Gość Pani

Hey, mam pytanie po co blokujecie kogoś na fb?  Jakie macie powody?

Ostatnio zablokowal mnie kolega, mimo iż nawet się nie pokkocilismy. Tyle tylko,ze mógł do mnie coś* czuć. Sądząc po Jego wiadomościach. 

Dla mnie to dziecinne zabawy 😄 

Mam w nosie Jego blokowanie, ale śmieszy mnie  takie zachowanie dorosłego mezczyzny.

Gość hfgnngh

Nie wiem, miałam identyczną sytuację. Uznałam, że pewnie mi po prostu ta osoba czegoś zazdrości bo to dziwne gdy ktoś bez powodu kogoś blokuje, równie dobrze można było po prostu usunąć ze znajomych😄.

Gość Pan

A mnie śmieszy takie zachowanie dorosłej kobiety . Ogólnie fb mam gdzieś a ta zablokowała mnie . Dziecinada .

Gość Pani

Powód pewnie jest, skoro ktoś kogoś blokuje. Właśnie zastanawiam się czemu to zrobił..  nawet Go nie nekalam wiadomościami. 

Ja raczej z ludzi, dla których FB to 1/100 życia :classic_cool:

Gość Pan
5 minut temu, Gość Pani napisał:

Powód pewnie jest, skoro ktoś kogoś blokuje. Właśnie zastanawiam się czemu to zrobił..  nawet Go nie nekalam wiadomościami. 

Ja raczej z ludzi, dla których FB to 1/100 życia :classic_cool:

Coby nie było to się piszę co leży na sercu , a nie bez słowa wyjaśnienia . Dorośli ludzie , a zachowują się jak małe dzieci.

Gość Pani

Dokładnie. Jestem tego samego zdania. Wolałabym usłyszeć prawdę, mam Cię w nosie, nie podobasz mi się czy, ze masz krzywe nogi :classic_biggrin:.

A nie bawić się jak dzieci w przedszkolu. Tzn osoba blokująca. Chyba Niedorośli do bycia dorosłym.

Gość Gosc5
20 minut temu, Gość Pan napisał:

A mnie śmieszy takie zachowanie dorosłej kobiety . Ogólnie fb mam gdzieś a ta zablokowała mnie . Dziecinada .

Hehe droczy sie z Toba

Gość Pan
10 minut temu, Gość Pani napisał:

Dokładnie. Jestem tego samego zdania. Wolałabym usłyszeć prawdę, mam Cię w nosie, nie podobasz mi się czy, ze masz krzywe nogi :classic_biggrin:.

A nie bawić się jak dzieci w przedszkolu. Tzn osoba blokująca. Chyba Niedorośli do bycia dorosłym.

Zgadzam się i nie wiem czy kiedykolwiek dorosną . Czasami najgorsza prawda jest dla nas najlepsza , bo co nas nie zabije to nas wzmocni .

7 minut temu, Gość Gosc5 napisał:

Hehe droczy sie z Toba

A niech robi co chce nie jestem fanem fb 

Gość Pani

No niech Ci będzie,że się drodzy. Ale w jaki spos9b jak ja nie reaguje na te jego zabawy. Toż to robi z siebie pajaca.

Myslalam tez, że chce pokazać że On rządzi w Tej relacji. 

Albo nie mógł zaakceptować tego ,ze raczej razem nie będziemy. 

Albo Zrobił to,żeby pokazać że Jemu w cale nie zależy. Ale skoro mi by nie zależało na drugiej osobie, to po co blokować. Niech sobie siedzi skoro podchodzę do niej bez emocji.