Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śpiąca

Samolubny mąż?

Polecane posty

Gość Śpiąca

Witam, piszę tego posta o 4.30 w nocy, lepsze to niż leżeć i płakać. 

Chciałabym się poradzić, bo nie wiem co robic. Mój mąż siedzi do późna przy komputerze (1, 2 a czasem nawet 3 w nocy). Potem kładzie się i nie może zasnąć, więc co robi? Specjalnie mnie budzi i chce szybkiego seksu, bo to go usypia. Nie mam problemu z seksem, ale po 1- mamy roczne dziecko, które często budzi się w nocy i tylko ja do niego wstaje więc jestem wykończona,  po 2- od zawsze mam bardzo duże problemy z bezsennoscia, jak już się obudzę w nocy to bardzo ciężko mi zasnąć, męczę się nawet godzinę, dwie, po 3- mam problemy z kręgosłupem, który często boli mnie w nocy i to też uniemożliwia zasniecie. 

Mąż, gdy mu odmawiam, okazuje zlosc,denerwuje się, obraża.

Nie chce by było źle miedzy nami, ale to mnie wykańcza. Mówiłam mu o tym, ale jakby miał to gdzieś i dalej tak robi. Czy to ja powinnam ustąpić czy on się zmienić? Bo przez niego czuję się winna, ze nie chce pomóc mu zasnąć.

Gość Dziadek

Wystarczy godzinę po stosunku obudzić go w środku nocy i domagać się seksu. Teraz ja mam ochotę! Oduczy się, i to szybciutko.

Gość Super Żona

Wiesz związek opiera się na sexie.. ja jestem zadowolona jak mój mąż mnie budzi :D moja rada zacznij widzieć plusy a nie minusy i próbuj też sama budzić męża tzn wskocz pod kordłe..wiesz o co chodzi.

Gość Gość

Zróbcie sobie drugą dzidzię i każdy będzie miał zajęcie.