Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość zdegustowany

Co sądzicie o żonatym facecie

Polecane posty

Gość Gość zdegustowany

który jest zazdrosny o inną, zainteresowanym innym facetem.

Gość Alf1941

Nie rozumiem tego pytania. Zainteresowany o inną czy zainteresowanym innym facetem. To jest bez sensu.

Gość Gość MH

Inna jest zainteresowana innym,a on się wtrąca w to sytuację,uwiera go to bardzo,mimo,że ma żonę.Jak byście się czuli na miejscu jego żony.

Gość Gość MH

Nie mówimy o kimś kto np.ma dziewczynę albo się z kimś spotyka,tylko o kimś kto jakieś zobowiązania podjął.

Gość Gość zdegustowany

Dodajmy,że żona jest niezła laska a na opisywaną sytuację w której jakiś pan i pani są w sobie zakochani reaguje od przypominania tej kobiecie o sobie po agresję.

Gość Lotta

Żonaty facet psem ogrodnika względem innej kobiety. Ten żonkoś to jakiś palant. Ma żonę, więc wara od prywatnych spraw innych kobiet. 

Gość Gość MH

Prawdopodobnie on się tak zachowuje bo żona jest laska jak wynika z Facebooka, jak wspomniałem, myślę,że z wyższej półki niż on.Skoro ją zdobył to wkręcił sobie w głowę,że jest takim ciachem,że kobiety mają sikać na jego widok.Zdobyl żonę to słodzenie się pewnie skończyło.

Gość dzban

chce mieć dwie, nie za mało?

Gość Gość MH

Awans społeczny się dokonał, prawdopodobnie wbrew ostrzeżeniom teściowej i skoro zrobił taką karierę to majtki same na jego widok mokre u innych powinny się robić.

Gość Gość zdegustowany

Ja po jednym przejeździe SKM latem zwłaszcza to chciałbym mieć z kilkanaście kobiet.Tylko co ma w deklu ktoś kto nie odróżnia fantazji od rzeczywistości.

Gość Gość zdegustowany

Pisałem,że mam fantazje o nieco innej ode mnie Honoracie, jestem ciekaw jakby to działalo jak gdzieś mielibyśmy zupełnie osobny świat, ale ta jego żona prawdopodobnie w niezle ... się wkopała.

Gość Gość MH

Tu chyba te roznice były za duże.

Gość Gość MH

Poza tą kobieta śmieje się z niego a on ma tak niską inteligencję emocjonalną,że tego nie widzi.