Gość Laurkka Napisano Styczeń 24, 2019 Cytat Poszukuję godnego polecenia domu opieki w okolicach Warszawy. Moja mama była pensjonariuszką kilku i ciągle to nie to czego oczekujemy. Szukam domu do 30 pensjonariuszy z możliwością refundacji z NFZ-u. Bardzo ważna dla mnie jest atmosfera i życzliwy stosunek personelu. Możliwość wyprowadzania do ogrodu mojej mamy. Opieka lekarska nie jest aż tak istotna ponieważ mama wymaga bardziej opieki pielęgnacyjnej. Ważne, aby w domu coś się działo, było jakieś życie. Z góry dziękuję za informacje. Tatiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia9123 Napisano Styczeń 24, 2019 Wiem, że bardzo dobra placówka dla seniorów jest w ZOLu Dom Rodzinny w Nowym Dworze Mazowieckim. Koleżanka miała tam kiedyś praktyki i bardzo chwaliło to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KsioncChrabonszcz 0 Napisano Styczeń 24, 2019 Matke oddajesz do domu opieki?!!! Szkoda, że Ona nie oddała Ciebie do bidula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanarek33 0 Napisano Czerwiec 27, 2019 Co prawda nie jest to dom opieki, ale polecam zerknąć na ofertę firmy Nestor24. Oferują oni opiekę nad osobami starszymi na terenie Warszawy w różnych pakietach. Jest to bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie dla osób, które potrzebują pomocy w obszarach takich jak zakupy czy sprzątanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika232 1 Napisano Styczeń 10, 2022 Polecam Ci dom w Wiązowni, nie będzie to sama Warszawa, ale dotrzeć możesz dość łatwo a mają ceny niższe niż w Warszawie. Zobacz sobie u nich na stronie seniormed.waw.pl. Standard jest tam naprawdę na dobrym poziomie, a opieką zajmują się doświadczeni medycy więc warto wybrać to miejsce, myślę że bliscy będą faktycznie zadowoleni z takiego wyboru i organizacji tego domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach