Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informator

10 typów niebezpiecznych dziwczyn

Polecane posty

Gość informator

ktorych lepiej unikać. 1) tj rodzina ledwo cie pozna juz ciągnie do domostwa typu babcie wujki ciocie bliska rodzina i wszyscy sie do wszyskiego wtracaja 2) Mr Detektyw tj chce wiedzieć o tobie jak najwięcej i jak najszybciej, praca,kasa,przeszłość,przyszłośc,gdzie byłeś i co robiłeś,przegląd komórki i kieszeni i pewnie maila 3) Ofiara tj opowiada o swoich nieszczęsliwych związkach marnych facetach 4)nudziara tj zadnych zainteresowań, no moze poza hobby jakby tu lepiej wyglądać niczym Godlewskie,

5)Stalkerka tj nie da rady łatwo z nią zerwać!

6 Matka ,zrozumiesz jak z nią pomieszkasz

7)Dietetyczka, ciagle twierdzi ze jest za gruba i musi schudnąć, z liściem sałaty w ustach a na wierzchu prawie same gnaty

8)Hiena tj prawdziwy wrzód na twojej dupie,leci na twoja kase ale uwaga w zamian daje odpowiedni rozmiar biustu lub ust

9)Celebrytka  , wszystko na najwyzszym poziomie od rzęs po buty

10) Problemowa tj wiecznie jakis nawet z myciem bo musisz jej pomoć:D

Gość informator

Piszę to wszystko mimo, że nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę.

Gość Ben

dobry obserw

Gość Gosc.

To ja jestem ideałem.

Gość gość

dokręcam typ mój 11) lecę tylko na kut.asa, będziesz mnie dobrze rżnął to Ci nieba uchylę. Ale jak Twój badylek nie będzie mnie satysfakcjonował i twoja technika machania dupskiem będzie kulała czy też języczkiem to ....alaj, a i nie możesz być flegmą nienawidzę jak ktoś sapie w trakcie seksu ze zmęczenia po 30 sekundach machania biodrami. 😄 pozdrawiam

Gość ccc
5 minut temu, Gość Gosc. napisał:

To ja jestem ideałem.

pewnie to pechowiec jakis;p

Gość dajesz czadu
40 minut temu, Gość gość napisał:

dokręcam typ mój 11) lecę tylko na kut.asa, będziesz mnie dobrze rżnął to Ci nieba uchylę. Ale jak Twój badylek nie będzie mnie satysfakcjonował i twoja technika machania dupskiem będzie kulała czy też języczkiem to ....alaj, a i nie możesz być flegmą nienawidzę jak ktoś sapie w trakcie seksu ze zmęczenia po 30 sekundach machania biodrami. 😄 pozdrawiam

oj

Gość ???
44 minuty temu, Gość gość napisał:

może z lafiryndami sie zadajesz?