Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja eks nie może sie pogodzić

Polecane posty

Gość gość

To widać. Z tym że ją zdradziłem i zostawiłem. Aż się jeszcze bardziej rozchorowała.....

Gość Gość

Twoja eks? Żeby być eks trzeba być najpierw aktualna. Kolejny fantasta seksualny na forum? A może tu wysyp satanistów jest, oni ponoć mając tym problem.

Gość prima aprilis

Heheh. Życie jest piękne ale i też bardzo zdradzieckie 😉

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Twoja eks? Żeby być eks trzeba być najpierw aktualna. Kolejny fantasta seksualny na forum? A może tu wysyp satanistów jest, oni ponoć mając tym problem.

Lepiej się czuje, jak ma kilka eks a że wymyślone, kto będzie wchodził w szczegóły 😉

Za dużo nad tym rozmyślasz i za dużo sobie dodajesz. Skąd masz pewność, że nie może się  pogodzić i czemu się cieszysz z czyjegoś cierpienia? Aż taką beznadziejną osobą była, że jesteś zadowolony z tego, że cierpi przez Ciebie? 

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

To widać. Z tym że ją zdradziłem i zostawiłem. Aż się jeszcze bardziej rozchorowała.....

Ty i zdrada? chyba internetowa z drugą chorą psychicznie bo inne cie nie chcą

Jesteś z tego dumny? Zraniłeś ją i postąpiłeś z nią niezbyt fajnie. Dziewczyna Ci zaufala i taki cios dostala. Powinieneś się wstydzić, a nie śmiać i cieszyć z tego 😕 Jak dojrzejesz to zrozumiesz jak ona się czuję. I co jej zrobiłeś.