Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna

problem z jego bratem

Polecane posty

Gość mała czarna

Hej dziewczyny, piszę do Was w sprawie porady..
Mam 25 lat, mój chłopak 26, w czasie Świąt Bożego Narodzenia, pojechałam do niego, i przyjechał również jego brat z żoną(małżeństwem są od ponad roku) ogólnie jego żona jest trochę przy kości dziewczyną, ale bardzo miłą.Ubiera się w dość nudne ciuchy, szaro, buro.. Tego dnia ubrałam się w spódniczkę, oraz bluzkę w koronki, Mój nie zauważył zbytniej różnicy w moim ubiorze, za to jego brat owszem..
Zaczął do mnie pisać na fb że mu się podobam, mam super ciało, że mógłby mnie rozebrać na żywo, A NAWET PRZESPAĆ ZE MNĄ, co było dla mnie szokiem! oraz że bardzo ładnie się wtedy ubrałam, i mógłby mnie łapać za tyłek co chwilę, a wszystko przez to że w  jego małżeństwie nie za dobrze się układa, w sensie że czuję się jakby był służącym w domu, a jego żona tylko śpi, albo gra w grę.. Mój nie wie nic o tej sprawie, i nie jestem pewna czy kiedykolwiek mam mu to powiedzieć..
A jeszcze ten jego brat wymyślił że mamy iść razem w czwórkę na imprezę walentynkową, oraz to że mamy u nich nocleg w domu, nie wiem co mam robić mówić nie mówić? jechać czy nie?, jak myślicie dziewczyny??

Gość Gość

Nie brnij w to dalej,narobisz kłopotów. Gorzej jak to ten Twój zlecil mu takie zadanie żeby zobaczyć jak się zachowasz. Odpisz mu ze ma spadać na drzewa,a nie gdybasz jeszcze

Gość Super Żona

Takich istotnych spraw nie mówisz chłopakowi? 

Gość Mała

Gość Super Żona 

Nie powiedziałam mu z tego względu że jego brat prosił mnie o to żebym nic nikomu nie mówiła, jego żona też nie wie, a nie chce żeby w jakiś sposób rozpadła się jego rodzina bo Mój powie być może rodzica i z nim samym możliwe że też sobie ' pogada'🤔 

Gość True

Prosta sprawa. Pokazac chlopakowi i po problemie. Chyba ze jednak podoba ci sie to,badz napisalas cos czego chlopak nie powinien widziec

Gość Mała

Gość, gość. 

Nie brne w to dalej, napisałam mu ze powiem albo napisze wszystko jego żonie, a on ze nie mam tego robić, bo po co, po tym skończyłam temat. Nie sądzę żeby Mój mu zlecił napisanie o mnie, bo normalnie się zachowuje, nie jest podejrzliwy. Nie mam ochoty iść na tą imprezę z nimi, ale chyba muszę zacisnąć tylek i zapomnieć o tym co było. 

Gość lia

Szczerość wobec chlopaka. Nie masz obowiązku być lojalna wobec brata-buraka.

Gość Mała

Nie, nie podoba mi się, nie mogłabym nikogo zdradzić, tymbardziej że on jest żonaty