Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takitam

One mnie lubi?

Polecane posty

Gość Takitam

Mam w pracy koleżankę. Bardzo fajna i bardzo miła dziewczyna. No właśnie - ona ma chłopaka. Tylko przy mnie o nim praktycznie w ogóle nie mówi. Jest bardzo miła. Co to może oznaczać?

Gość o kogo chodzi?

Jesteś ciekaw co u niego  ;-)

Gość jdjf

Ja tez nie wywlekam prywatnych spraw przed osobami ktore ledwo znam.A jesli juz to tylko w kobiecym towarzystwie

Gość Takitam

My tam sobie pogadamy od czasu do czasu o rzeczach różnych. Jak już mówiłem, ona jest bardzo miła. Ale jak to nic nie oznacza... To nawet lepiej. Myślę, że ona raczej swobodnie się przy mnie czuje.

Gość Gosc

Autorze, a Ty jesteś singlem, ze interesujesz się koleżanka?? Ona jest zajęta to Ci nie wystarczy?

Gość Takitam

Lubię ją. Miałem okazję odprowadzić ją parę razy po pracy. Po jednej rozmowie, dość ciekawej, ale tematu nie zdradzę, powiedziałem jej, że jest ciekawą osobą. Pozytywnie to odebrała. I tyle.

Gość Esox

Kolego, daj sobie na luz. Ona ma chłopaka. Poszukaj sobie jakiejś wolnej. Wokół tyle singielek a ty czepiasz się zajętej. Czy gdybyś miał dziewczynę, chciałbyś aby startował do niej jakiś facet?

Gość serce nie sługa
30 minut temu, Gość Esox napisał:

Kolego, daj sobie na luz. Ona ma chłopaka. Poszukaj sobie jakiejś wolnej. Wokół tyle singielek a ty czepiasz się zajętej. Czy gdybyś miał dziewczynę, chciałbyś aby startował do niej jakiś facet?

widac>:D

Gość Takitam

To się samo dzieje. 

Gość aaa

Jesli chcesz wiedziec jaki ona ma Do Ciebie stosunek, jak Cię ocenia, co myśli i co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Takitam

O, dzisiaj ją pocałowałem w policzek.