dasia205 0 Napisano Styczeń 25, 2019 Witam czy ktoś już wie co było na egzaminie praktycznym z opiekunki środowiskowej ,ja zdaje egzamin w niedzielę i strasznie się go obawiam ,jak już ktoś coś będzie wiedział proszę niech napisze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dasia205 0 Napisano Styczeń 25, 2019 Hej dziewczyny i chłopaki naprawdę nikt nic nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podkarpavie Napisano Styczeń 30, 2019 witam, przeszukuje siec ale nikt nic nie napisal, zdaje 9lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dasia205 0 Napisano Luty 3, 2019 Hej na egzaminie była zmiana pampersa z podmyciem pacjentki ,na opisówce były ocena zdrowotna i psychospołeczna pacjentki ocena mieszkaniowa trzeba było opisać podjęte działania oraz wymienić sprzed do tego potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dasia205 0 Napisano Luty 3, 2019 U mnie wszystkie grupy miały to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kam Napisano Kwiecień 28, 2019 Kto zdaje egzamin w czerwcu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonka36 0 Napisano Styczeń 12, 2022 Witam czy ktoś już wie co było na egzaminie praktycznym z opiekunki środowiskowej ,ja zdaje egzamin w poniedziałek 17.01.2022r i strasznie się go obawiam ,jak już ktoś coś będzie wiedział proszę niech napisze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach