Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ryba w wodzie

Chcieliście wojny

Polecane posty

Gość jak ryba w wodzie

Będziecie ją mieć 😉

Gość Gość

Owszem, u niektórych stres powoduje jeszcze szybsza prace mózgu, np. na egzaminie a zagrożenie życia czy inne przeciwności powodują wzrost sił witalnych i odwagi. I szybszą prace mózgu😆 Tacy ludzie w sytuacjach dla innych stresujących czują się jak ryba w wodzie a na co dzień wyglądają na ciapowatych,  łatwych do manipulowania czy niszczenia - błąd, który agresora może dużo kosztować. 

Gość gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Owszem, u niektórych stres powoduje jeszcze szybsza prace mózgu, np. na egzaminie a zagrożenie życia czy inne przeciwności powodują wzrost sił witalnych i odwagi. I szybszą prace mózgu😆 Tacy ludzie w sytuacjach dla innych stresujących czują się jak ryba w wodzie a na co dzień wyglądają na ciapowatych,  łatwych do manipulowania czy niszczenia - błąd, który agresora może dużo kosztować. 

Agresor załatwi ich bez mydełka że ciapowaci ludzie nie będą wiedzieli co jak i gdzie kiedy.

Gość Gość

Już ją mamy POpaprańcy z PiSiorami.

Gość Gość

A później sam nie bedzie wiedzial za co spotykają go kolejne nieszczęścia Chociaż może się domyśli😆, jak jeden w 2017 a inny cały czas od lat.

Gość gość

2017 był najlepszym okresem w moim życiu a u ciebie najgorszym koszmarem aż musiałaś......... 😅

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

2017 był najlepszym okresem w moim życiu a u ciebie najgorszym koszmarem aż musiałaś......... 😅

To chyba mnie mylisz z kimś i bagatelizujesz swoje problemy😂

Gość gość

Płacz w rękaw mamusi w amoku lekarstw... Tak to było zajebisty okres w twoim życiu ahahahaha.

Gość gość

Hektolitry łez do tej pory z tego powodu 😉 Na m3 domu 5litrów łez aż domownicy pływali pontonami bo spowodowałaś powódź 😉 

Gość gość

Schorowana szukasz zemsty od samego początku lecz bezskutecznie 😜 Boli cie to boli aż po dziś dzień nie możesz się podnieść 😜 Boli boli i jeszcze raz boli. Hahaha jestem twoim koszmarem! Obudziłaś we mnie diabła!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Schorowana szukasz zemsty od samego początku lecz bezskutecznie 😜 Boli cie to boli aż po dziś dzień nie możesz się podnieść 😜 Boli boli i jeszcze raz boli. Hahaha jestem twoim koszmarem! Obudziłaś we mnie diabła!

Smutny człowiek

Gość gość

Chciałbym tylko dodać że 95% tego za co próbujesz na mnie mścić to jest wytwór twojej wyobraźni a wiem że masz bujną. Dlatego na wybaczanie za późno już 😈 Za późno

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Smutny człowiek

Chora. Tak - Wiem. No to wszystkiego najlepszego 😜 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Smutny człowiek

Bardzo, nie wyszło mu z żadną kobietą, ma brzydka prostaczkę,  uważają go przez to za frajera, wiec mści się na tych, które go odrzuciły jak Małgonia i wybrały innego,  czy Agata, choc ta go chce nadal, Marta😂

Ona nie mści się, przypomnij sobie ból kregoslupa😆 czy robaczkę, Los to robi za nią

Gość Gość

Siła Złego na jedną od lat bezskutecznie😂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bardzo, nie wyszło mu z żadną kobietą, ma brzydka prostaczkę,  uważają go przez to za frajera, wiec mści się na tych, które go odrzuciły jak Małgonia i wybrały innego,  czy Agata, choc ta go chce nadal, Marta😂

Ona nie mści się, przypomnij sobie ból kregoslupa😆 czy robaczkę, Los to robi za nią

Małgonia haha 😉 Łykałaś jak suchy chlebek pelikan. Uchyliłem rąbka by piardnąć a ty chętnie wąchałaś i uzyskałem zamierzony efekt 😄 Wszyscy wiedzą że to fikcyjna prowokacja tylko nie TY BIEDNA! 🤣

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Małgonia haha 😉 Łykałaś jak suchy chlebek pelikan. Uchyliłem rąbka by piardnąć a ty chętnie wąchałaś i uzyskałem zamierzony efekt 😄 Wszyscy wiedzą że to fikcyjna prowokacja tylko nie TY BIEDNA! 🤣

A kto zabiegał o Małgonia i zaprosił ją  do pracy o pomoc w niej w nadziei na bliższe kontakty? Co ją w efekcie rozśmieszyło? Praca tak, ale bliższe kontakty? 😂

Gość gość

Ale przyznaj MI 😉 POTRAFIĘ WPUŚCIĆ W MALINY KAZEGO aż ludzie po szyje błądzą w gównie 😉 Ty masz intensywne przemyślenia po dziś dzień z tego powodu - TAK WIEMY co ci dolega 😘 Zasłużyłaś bo ja nie robie takich rzeczy bez powodu. 🦊  

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kto zabiegał o Małgonia i zaprosił ją  do pracy o pomoc w niej w nadziei na bliższe kontakty? Co ją w efekcie rozśmieszyło? Praca tak, ale bliższe kontakty? 😂

No teraz wiem że mnie mylisz z kimś. Tu nie chodzi o twoją Małgonię której kijem bym nie tknął. 😘

Gość Gosc

Co za żałosne wywody i czym się tak cieszysz?

Gość gość

Rozpętałaś wojnę przez swoje chore zajawki 😉 A mój ulubiony cytat Platona " Tylko umarli widzieli koniec wojny...". AstaLaVistaBejBe 😈

Gość Gosc

Nietrudno przewidzieć twoje zachowanie, więc do mistrzostwa ci daleko

Gość Gość

O Platona słyszałeś, lol😃

Gość gość

No ja przewidziałem że gdy piardnę celowo to połkniesz bąka i łykniesz wszystko 😜  Zrobiłem to sprowokowany 😉 

Gość gość

Ty pierdziałaś pod publiczkę ja wąchałem ale JA brałem poprawkę że to tylko prowokacja z twoje strony 😉 No i tak też się okazywało w większości przypadków..

Gość oczywiscie

Że kto niby chciał wojny? Widzę, że ktoś mi podbiera powiedzonka. 

Gość Gosc

Autor ma darmowy internet na oddziale i żółte papiery