Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

CZY JEST NA KAFE MÓJ NAJLEPSZY PRZYJACIEL PRZEMYSŁAW???

Polecane posty

Gość Gość

1) nadal się ukrywasz przed Radkiem?

2) jak tam prawo jazdy? Zdecydowałeś coś w końcu? Kiedy wznawiasz kurs?

3) Jak tam samopoczucie psychofizyczne? Leczysz się coś? Byłeś u psychiatry? Chodzisz na terapię? Czy nadal z tym wszystkim zwlekasz i liczysz na to że lęki same miną? Jakoś od 11 lat nie minęły, tylko jest coraz gorzej... Nic to ci nie daje do myślenia? Wyciągnij w końcu dobre  wnioski

Pozdro Przemas, trzymaj się Brachu

Gość gosc

tez czekam na przema 

Gość gość

On się nie odezwie bo udaje że go nie ma, nadal ukrywa się przed Radkiem

Gość gość
41 minut temu, Dash Rysiu napisał:

na wykopie starsznie aktywny sie zrobił #codziennysynbozy

Ja właśnie nie wiem o co chodzi na tym tagu, przez dość długi czas praktycznie nikt tam nie pisał, Max kilka postów na tydzień albo jeszcze mniej, a teraz to dosłownie nie wiem co tam się odwala, każdy taguje codziennysynboży i wypisuje jakieś pierdoły, jakaś moda nowa albo jakiś głupi Challenge wymyślili, nie wiadomo

Ale raczej Przemek sam tam nie pisze, bo on nigdy nie tagował się pod codziennysynboży, tylko zawsze ktoś go otagował, albo go na tym tagu podpieprzał, podawali jego aktualne Nicki albo wrzucali jego foty, ale sam Przemo tam nie pisał, jedynie odpisywał czasami jak ktoś coś tam wrzucił, odszczekiwał się albo gadał że to nieprawda i tak dalej, ale nawet jak tam się odzywał to udawał Oczywiście że to nie on

Gość Gość 🐀🐀🐀

up 🐀