Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Ponczoszczki

Polecane posty

Gość Gosc

Panowie szybkie pytanie, planuje zaskoczyc mojego mezczyzne. Seks w aucie, jak z .......  co bedzie lepsze: ponczochy samonosne i koronkowe majtki czy ponczoszki na podwiazkach z klasycznym paskiem ale bez majtek zeby mial szybki dostep?  Cipeczka wygolona z paseczkiem co byscie woleli? Do tego mini i oczywiscie pokaze mu w trakcie jazdy co specjalnie dla niego przygotowalam. Ps maze tez o seksie analnym, jakies pomysly jak go namowic?

Gość Gosctrudno

Pończochy i mini na samą myśl podnosi się pała,majtki możesz zostawić w domu, Lodzik podczas jazdy jest idealny najlepiej jak potrafisz ssac, koszula w której można  rozpinać guziki. Połączyć to wszystko w całość odpowiednio dasz sobie rade w odpowiedniej chwili,jak Ci anal w głowie to uwoerd, że gdyby moja tak zrobiła to oparta była by o maskę nie czekała by długo. Kiedyś wyszła z domu w spodniach by matka nic nie domyślała sie, wychodząc na stację przebrała na mini, doskonale wiedziałem czego pragnie, a sam też uwielbiam takie zabawy. Choć analnie nie chce jeszcze, a może pokażesz mi się ?

Gość BążWoa

koniecznie pończochy na pasie i jak pisał kolega, majtki najlepiej zostaw w domu :) ewentualnie załóż je po założeniu pończoch, tak żeby łatwo mozna było je zdjąć. Zrób to w czasie jazdy tak żeby maż widział jak je zdejmujesz, napewno go to rozpali. do tego mała czarna, taka którą łatwo zdjąć przez głowę. Osobiście uwielbiam takie akcje w samochodzie, najbardziej podnieca mnie jak moja żona jest wtedy całkiem nago i robimy to na jakimś parkingu między samochodami. Jeśli chodiz o cipeczkę to nie istotne co my wolimy tylko co on woli ;)

Gość Gość

no i co umarł temat?

Gość Karrol

Ssamonośne bez majtek i mini. Wiem co mówię, moja żona nieraz stosuje ten sposób, żeby mnie rozpalić. Można jeszcze lepiej: zdjąć majtki w publicznym miejscu: kawiarni, autobusie, ulicznej bramie, w holu kina. Nawet na obiedzie u mamusi, kiedy chwilowo jesteśmy sami w pokoju. Wypróbowane.