Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marti0703

Jak być popularną?

Polecane posty

W podstawówce byłam bardzo popularnai lubiana. W gimnazjum wszystko się zmieniło. Rozmawiam z wieloma osobami ale czuję że nikt mnie tak naprawdę nie lubi bo nigdy nikt do mnie nie podchodzi, ja muszę do kogoś podejść jeśli chcę porozmawiać. Robi mi się smutno gdy widzę że moi znajomi piszą z kilkunastoma osobami jednocześnie a do mnie jak napisze jedna to już jest coś. Nikt nie zaprasza mnie nigdzie. Nie rozumiem tego, jestem ładna, ubieram się w markowe, modne ubrania, mam dużo pieniędzy, dobrze się uczę i staram się być miła dla każdego i zawsze wszystkim pomagać. Moja szkoła jest na wsi i dużo osób było dla mnie niemiłych oraz zazdrościli mi tego, że pochodzę z zamożnej rodziny. Mam może 2-3 osoby do których mam zaufanie i mogę je nazwać moimi przyjaciółmi ale nie jestem popularna. Lubię otaczać się wieloma ludźmi ale nigdy nikt nie wybiera mnie do rozmowy. Co mogę zrobić by być bardziej lubiana i popularna? Może powinnam zapisać się na różne koła, być bardziej aktywna na fb, insta i snapie oraz zacząć sama pisać do innych? Boje się jednak odrzucenia. 

Proszę powstrzymać się od wulgarnych komentarzy i mówienia, że taki problem to żaden problem.

Myślałam że teraz wystarczy jak ja chodziłam do szkoły to nie ważne czy było się biednym czy bogatym ważne było żeby być chamski i wrednym wtedy każdy cię lubił może sprobuj

Przed chwilą, Agatkadelfinek napisał:

Myślałam że teraz wystarczy jak ja chodziłam do szkoły to nie ważne czy było się biednym czy bogatym ważne było żeby być chamski i wrednym wtedy każdy cię lubił może sprobuj

Chyba muszę spróbować. Od zawsze byłam dla wszystkich miła, ponieważ rodzice mnie tego uczyli. Nieraz zostałam wykorzystana. Zauważyłam, że właśnie te chamskie osoby są najbardziej lubiane i popularne.

Zastanów się czy taka popularność cię zadowoli może trzeba poszukać paru konkretnych przyjaciółek zamiast rzeszy piszących na fejsie