Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cloudy

Warszawa Mieszkanie

Polecane posty

Chce kupic trzypokojowe mieszkanie w wilani, ale nie znam tej firmy deweloperskiej polnord. Macie z nimi jakies doswiadczenie?

Gość Świetlik

Ja mam mieszkanie od nich, ale na innym osiedlu. Mam bardzo dobre zdanie, konfrontując moje doświadczenia z doświadczeniami i opowieściami znajomych. Poza tym czas istnienia na rynku polnordu i ilość bloków, które postawili mówią same za siebie. Z tego co kojarze nie działają tylko na „warszawską” skalę, ale w całej Polsce.

Gość Mateusz

Dewelopera znam nie od dziś. Budują mieszkania w kilku miastach Polski. Opinie mają różne, ale to reguła w tym biznesie, zwłaszcza jak się buduje na tak szeroko zakrojoną skalę. Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz przed zakupem mieszkania na ich osiedlu właśnie w Wilanowie. Było trochę zgrzytów na początku, ale finalnie jestem zadowolony.

Gość Palinkus

Ta, tez o nich słyszałem ze jest ok. Zawsze przed taka decyzja warto zasięgnąć języka u jak największej liczby świrów  które już taka decyzje podjęły...  Powodzenia!

Gość Bonus

E tam, kocopoły wypisujecie. Wiadomo, że nikt się nie przekona dopóki sam nie sprawdzi na własnej skórze.

Gość Polska w ruinie

Wilanów to ciapacki rejon, obok meczet dla niepoznaki nazwany islamskim centrum kultury, po to, aby PiS mógł ich finansować. Z racji tego że pełno tam islamistów ludzie się z tamtego rejonu wyprowadzają, jak zresztą z innym miejsc Warszawy, gdzie tworzą się imigranckie getta ciapatych.

Gość luka

E tam, kocopoły wypisujecie. Wiadomo, że nikt się nie przekona dopóki sam nie sprawdzi na własnej skórze.

Ej, no chyba lepiej zapytać niż potem się męczyć z nie takim mieszkaniem i kredytem do końca życia. Ja też w warszawie polnord, a dokładniej Branickiego polecam.

Gość Ryska

Pewnie, że lepiej. A co do Polnordu to ja dobrze wspominam proces kupna i załatwiania kredytu. Szybko i sprawnie, bez kombinowania.

Gość Kasia_WOla
Dnia 23.07.2019 o 16:28, Gość Ryska napisał:

Pewnie, że lepiej. A co do Polnordu to ja dobrze wspominam proces kupna i załatwiania kredytu. Szybko i sprawnie, bez kombinowania.

O proszę! A niektórzy twierdzą, że to droga przez mękę.

Gość Ryska

No własnie wiem. I nie wiem czy to kwestia, że mnie się tak udało, czy kwestia ludzi w biurze Polnordu. Ale poszło sprawnie 🙂

Gość Kasia_WOla

Pewnie trochę tego, trochę tego. Gratuluję zakupu!

Gość Ryszard

Ja też w Polnordzie z formalnościami nie miałem żadnych problemów. Coś w tym jest rzeczywiście.