Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yera

zabiegi poprawiające wygląd

Polecane posty

Gość Yera

Hej

Mam 27 lat i zaraz rodzę drugie dziecko. Pierwsze ma 2 lata. Po pierwszej ciąży byłam nawet szczuplejsza jak przed, ale skóra już nie taka. Skóra na brzuchu ok i brzuch też płaski, mimo rozstępu mięśni. Piersi po rocznym karmieniu takie workowate się zrobiły ;( no i skóra mała jędrna na nich. Teraz w ciąży znowu są pełne, ale po karmieniu wiadomo, że będzie jeszcze gorzej. Najbardziej nie podoba mi się skóra na udach i pośladkach. Lekki celulit i mało jędrna. Jakie zabiegi polecacie, żeby poprawić wygląd wspomnianych obszarów. Piersiami będę mogła się w zasadzie dopiero zająć jak skończę karmić a planuję ok. roku. Niestety aktywność fizyczna jest mocno ograniczona ze względu na rozstęp mięśni brzucha, będę nad nim pracować z fizjo po porodzie. Bieganie, aerobik itp odpada ;(

Drugi problem to wygląd twarzy. Wyglądam strasznie mizernie. Macierzyństwo mimo, że krótkie dodało mi lat. Jakie zabiegi i kosmetyki polecacie? Nierówny koloryt skóry, wory i cienie pod oczami, sporadyczne wypryski, pierwsze zmarszczki mimiczne ;( nie chcę w wieku 30 lat wyglądać na 40! help!