Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lother

Dlaczego lewacy denerwują prawicowych Polaków?

Polecane posty

Oto powody:

- spędzają czas w schroniskach, dbając o biedne psy i koty zamiast się modlić,

- nie żrą tyle mięsa, a czasami w ogóle z niego rezygnują, bo wiedzą, że wiąże się to z cierpieniem zwierząt,

- picie dużych ilości wódki nie jest dla nich rozwiązaniem wszystkich problemów,

- wierzą w podział obowiązków i prawa dla kształcenia się kobiet. 

Gość pravi

i teraz patrz smieciu:

mam psa ze schroniska, nie modle sie 

jestem wege

nie pije alkoholu, moze raz na dwa miesiace ze dwa piwerka

w kobiety mam wy...e bo jestem antynatalista

A MIMO TEGO MAM SWIADOMOSC ZE SOCJALIZM TO ZWYKLE ZLODZIEJSTWO I KOMUNIZM NIE DZIALA. JE'BAC LEWACTWO NA STO PRO I TEGO PSA MAZOWSZANINA12 TEZ JE'BANEGO LEWAKA KTORY NIC NIE MA I NAJCHETNIEJ ZLIKWIDOWALBY WLASNOSC PRYWATNA NA RZECZ NARODU. NARODOWY SOCJALIZM TO TEZ SOCJALIZM - NIE DZIALA. JE'BAC MICKIEWICZA I PATRIOTOW TO SA DOPIERO LEWACY, OBALAY MONARCHIE BO CHLIP CHLIP MOJA KULTURA I EMOCJE, NIE MAM NIC W KIESZENI ALE JESTEM TAKI EMOCJONALNY. PATRZCIE NA MNIE ZNACZE COS. GDYBY NIE TEN PIES MOGLBYM BYC TERAZ ROSJANINEM, A NIE ZAJE'BANYM POLACZKIEM.

TO JEST ZWYCZAJNIE SMUTNE.

Gość pravi

JESTEM ŻYWYM GOWNEM, BŁAGAM ROZDEPCZCIE MNIE

Gość pravi

zwyczajnie, imperatyw kategroyczny kanta

btw. jakbys smieciu zlewaczony zobaczyl moj obecny stan konta to bys wolal o rewolucje i krzyczal "panstwo zrob cos z tym, bo jak wege moze miec tyle, a ja nie mam nic"

zdaj mature, pogadamy

Gość pravi

powiem krotko smieciu

jakkolwiek forma socjalizm po moim trupie, mozesz sie gimnastykowac jak chcesz biedaku robaku, zakladac sobie chlodna twarz przegrancu

polaczku

nie dla psa to

a dla pana

Gość pravi

co wynika z socjalizmu:

- konsumpcjonizm - ludzie wpierdalaja na potege wszystko jak leci, od miecha po alkohol poprzez dragi aby zapchac swoja egzystencjalna pustke stworzona przez wyrownywanie spoleczenstwa. brak ambicji powstaly w wyniku braku postaci lepszych do ktorych mozna rownac jest wypelniany biernym materializmem.

- internacjonalizm - zatarcie granic zmienia spoleczenstwo z osiadlego na nomandyczne, gotowego do podjecia dzialan na rzecz poprawy stanu bytowania w miejscu w ktorym sie zyje. latwiej jest podrozowac tam, gdzie juz jest dobrobyt aby go wyssac jak pijawka. tego typu oportunizm moze trwac tylko do momentu kiedy dobrobyt jeszcze istnieje, ale co jak sie skonczy?

- kultura masowa - zwykly zapijaczony polaczek z ulicy moze sie oglosic artysta, brak srodowisk regulujacych sztuke sprawia, ze aby odszukac cos faktycznie wartosciowego trzeba sie przebijac kilofem przez haldy gowna. artysta przestal byc zawodem ktory wymagal odpowiedniego wyksztalcenia, przez co upada kultura.