Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oli. La

Chce oddac dziecko

Polecane posty

Hej, wiem że nie wszystkim się to spodoba ale... 

Mam dwoje dzieci chciałabym oddać młodszego syna ponieważ go nie kocham nawet jak już byłam w ciąży wiedziałam juz że go nie będę chciała wiem że nie powinnam ale nie potrafię syn ma 3 lata chciałam żeby zajął się nim jego ojciec ale to jest niemożliwe pracuje za granicą i nie może się nim zająć zresztą ona ma ustalone widzenia ale nie pokazuje się od ok. 2lat młody jest u mojej mamy od niespełna miesiąca chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda od strony prawnej gdzie isc co robić? I najważniejsze czy zabiorą mi starsze dziecko? 

Gość Anka

A mieści się jeszcze do okna życia? Jak tak to po kłopocie 

Gość Dion

zastanów się jeszcze raz. Co powiesz starszemu dziecku, gdzie jego młodszy braciszek...to samo co będzie za parenascie lat jak Cię Twój syn odnajdzie i zapyta dlaczego. Postaraj się pokochać i nie skreślaj 

Gość Gość9858

zabrac to powinni ciebie ale do psychiatryka, jak mozna porzucić dziecko! największy skarb jaki można dostać od życia.

6 minut temu, Gość Gość9858 napisał:

zabrac to powinni ciebie ale do psychiatryka, jak mozna porzucić dziecko! największy skarb jaki można dostać od życia.

lepiej niech odda, niż ma zabić albo zagłodzić...

Proszę się udać do Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie, tam otrzyma Pani pomoc w kwestii rozwiązania swojej sytuacji.

Gość Ola li

Ale prowo ...