Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabla

mzozliwe?

Polecane posty

Gość blabla

staramy sie o dziecko, I chcialam sie was poradzic, jestem w 20 dniu cyklu I piersi bolaly mnie w poprzednich cyklach od samej owulacji normalnie do dnia @ a tym razem bol byl od owulacji I ustal wczraj, zostala tylko bardzo delikatna wrazliwosc sutkow czy moge miec jeszcze nadzieje ze sie udalo? czy ustanie bolu piersi odrazu skazuje mnie na kolejna porazke w tym cyklu… jeszcze za wczesnie na test...

Gość Abc

Czesto wczesna ciąża objawia sie samopoczuciem zupelnie jak na okres wiec nic nie mozna wykluczać.  Czekaj cierpliwie do terminu okresu i zrob test.

Gość Gosc

Poza tym kazda ciaza jest inna, nie ma uniwersalnych objawow. Ja na poczatku ciazy tylko sie szybciej meczylam po schodach (praca i dom na 4 pietrze), dopiero potem przyszly inne objawy. Zycze pozytywnego wyniku

Gość Gość

Ja myślę, że ten ból piersi czy tam jego brak... nie znaczy nic;) Poza implantacją lub krwawieniem implantacyjnym na tym etapie się raczej nic nie czuje. 

Gość Gramofon

Tez mysle ze nie ma znaczenia.nie zgodze sie ze nic sie nie czuje, bo ja wiedzialam instynktownie.

Dwa dni po wspolzyciu bolal mnie brzuch, jak na okres, potem wszystko ustalo, ale ja wiedzialam. Testy robilam tydzien przed , w dzien spodziewanego, oba czyste. Dopiero 5 dni po spodziewanym wyszly dwie kreski. Cos niedawalo mi spokoju, poprostu wiedzialam - karmilam wowczas piersia wiec wahania okresu mogly byc 

Gość Frania

Jeśli chcesz mieć pewność co do ciąży, to idź do lekarza i na badanie krwi- ono potwierdzi lub zaprzeczy ciąże. Jeśli długo się starasz i nic z tego, to może robicie to w zły dzień twojego cyklu? Pamiętaj, że po 30tce możesz mieć cykle bez jajeczkowania. Ja podczas starań o dziecko monitorowałam swój cykl za pomocą komputera cyklu myway, który oprócz pomiarów temperatury, sprawdzał również poziom hormonu LH i jakość śluzu szyjkowego. Dziś mam dwójkę dzieci, a sprzęt pomaga mi antykoncepcji mechanicznej. Swój komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.