Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milenax34

Jak to naprawic?

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pewnien problem, ostatnio bylam na randce z chlopakiem, niby było fajnie, ale nie bardzo mieliśmy o czym gadać, brakowało tematów i to chyba głównie moja wina, bo za cholerę nie wiem o czym mam rozmawiać, po randce pisalam z nim i uznał że słabo wyszło i nie mamy wspolnych tematów, zainteresowań więc będzie ciężko, zapytalam czy odpuszczamy, napisal ze sam nie wie i doszlismy do wnoisku ze spotkamy sie jeszcze raz i jeżeli nafal będzie słabo to dopuszczamy sobie,pytanie jak to teraz naprawić???

Gość Sen
6 minut temu, Milenax34 napisał:

Hej dziewczyny, mam pewnien problem, ostatnio bylam na randce z chlopakiem, niby było fajnie, ale nie bardzo mieliśmy o czym gadać, brakowało tematów i to chyba głównie moja wina, bo za cholerę nie wiem o czym mam rozmawiać, po randce pisalam z nim i uznał że słabo wyszło i nie mamy wspolnych tematów, zainteresowań więc będzie ciężko, zapytalam czy odpuszczamy, napisal ze sam nie wie i doszlismy do wnoisku ze spotkamy sie jeszcze raz i jeżeli nafal będzie słabo to dopuszczamy sobie,pytanie jak to teraz naprawić???

Może stresik was podgryzł;) na następnej wrzucić na luz. Co ma być to będzie... 

Może to nie ten, nie szukaj na siłę ;-; 

W końcu znajdzie się ten jedyny jak nie ten to inny, nie szukaj tematów do rozmów na siłę...  odpuść ... tak będzie najlepiej 

Owszem możesz dać sobie jeszcze jedną szansę ale po co ? Szukaj tego jedynego... tak nie wygląda miłość chyba że na pokaz... uwierz że czasami warto s nawet trzeba odpuścić mimo że może być to trudne 😕 trzymam kciuki ! 🙂 pa

Gość XANAX
57 minut temu, Milenax34 napisał:

Jedno jest pewne - jeśli Milena to Twoje imię - musisz być zajefajna i nie ma innej opcji!