Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Czy jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość Justyna

Czy jestem nienormalna? Rok temu poznalam chlopaka  w pracy ,gdzie było wiele dziewczyn ,na randkach tłumaczyłam mu ze tylko chce  przyjaźni,gdy spytałam się jaka dziewczyna podoba mu się najbardziej z pracy wymienił śliczna blondynkę ,mimo że  to była pierwsza nasza randka . Zostaliśmy parą ,gotowal sprawiał prezenty ,był bardzo kochany ale gdy mnie nie było ...często wchodził na fb na swoje koleżanki, oglądał mnóstwo gołych babek, kiedy ja byłam w pracy , mimo to zawsze czekała mnie miła kolacja którą przygotował.Gdy spytałam czemu na nie wchodził odpowiedział ze ja nie mam takich włosów jak one ,chodzi o to ze mimo że już się zmienił tak nie robi ,nie gada głupot ja często kloce się o te rzeczy które powiedział rok temu ,jestem zazdrosna o każdą farbowaną blondynkę, wciąż awaturuje się o przeszłość i każe mu odejść a on tego nie chce ,cały czas oskarżam  go o to ze patrzy się na inne mimo że twierdzi ze tego nie robi ,sprawdzam mu komórkę od pół roku niczego nie znalazłam nie wchodził na żadne strony,często spędzamy miło dzień dopóki nie przypomni mi się ze sytuacja sprzed roku co mówił i jak mnie obraził i znów zaczynam awature . Mam przez niego niska samoocenę, i wydaje mi się ze woli ode mnie każda farbowana blondynkę

Dziewczyno jesteś na dobrej drodze, by go stracić. Swoją postawą odzywasz go od siebie. Lepiej szybko się ogarnij jeśli chcesz jeszcze z nim być i nie chcesz, aby odszedł, bo jesteś na najlepszej drodze do tego 😛