Gość gość Napisano Styczeń 29, 2019 Przestaniesz w końcu spamowac, buraczyco zasrana?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czas dla ciebie Napisano Styczeń 29, 2019 Nie ;) Potrzebuję wsparcia w odchudzaniu więc założyłam forum które jest darmowe ;) co w tym złego że chce wam o tym powiedziec. Tutaj wszystkie wątki giną a na forum - grupie wsparcia, każdy może mieć swoj dziennik i komentować innych odchudzajacych się. Jest tez czat na którym można się wypowiedziec i duzo materialów o odchudzaniu w jednym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 29, 2019 Poki co, zasmiecasz forum spamem i nic poza tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasdlaciebie Napisano Styczeń 29, 2019 Po prostu mówię o tym, wiele dziewczyn czuje się samotnych w dążeniu do upragnionej wagi. Chciałam zrobić coś dobrego żeby miały miejsce dla siebie takie gdzie codziennie można dodać bilans gdzie jest się anonimowym i gdzie można się wygadać także jeśli i Ty szukasz takiego miejsca to zapraszam, nie ma co skakać sobie do oczu ja nic nie reklamuje co by mi jakiś zysk miało przynieść, szukam wsparcia w grupie raźniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EWA Napisano Styczeń 29, 2019 Kilka miesięcy temu wykupiłem dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić Posiłki różnorodne i zbilansowane. Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu! www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasdlaciebie Napisano Styczeń 29, 2019 Ja nie mam ochoty marnowac kasy po to zeby pisac na forum, to ktore stworzylam jest darmowe i dziala jak grupa wsparcia nie jest nastawione na zarabianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach