Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 009

czy to by była duża przeszkoda gdybyś poznała faceta któremu sięgasz do...

Polecane posty

Gość 009

wysokości klatki piersiowe, linii jego sutków? czy nie przeszkadzałaby ci taka różnica wzrostu?

Gość szaarriikkk

Sutki som ok...

Gość Małpian

żartujesz? kobiety uwielbiają czuć się malutkie i bezbronne w ramionach swojego postawnego mężczyzny. dlatego nawet te po 150 cm lecą na facetów 185 cm i wyżej.

Raczej częściej się zdarza ,że to wysocy pogardliwe patrzą na niskie kobiety, niż odwrotnie. Dla mnie byłoby śmieszne gdyby to on sięgał jej do sutek ale i takie pary widywałam. 

Gość Knypek

A co jeśli facet sięga do wysokości klatki piersiowej kobiety? I taka mu się podoba

Przed chwilą, Gość Knypek napisał:

A co jeśli facet sięga do wysokości klatki piersiowej kobiety? I taka mu się podoba

A co ma być? Co kto lubi. ;)

Gość Gosc
25 minut temu, Delta napisał:

Raczej częściej się zdarza ,że to wysocy pogardliwe patrzą na niskie kobiety, niż odwrotnie. Dla mnie byłoby śmieszne gdyby to on sięgał jej do sutek ale i takie pary widywałam. 

Pogardliwie ? Zartujesz sobie ? Znam kilku dosyc wysokich, ktorzy maja sporo nizsze od siebie partnerki i wrecz nie lubia kobiet o zblizonym do siebie wzroscie . Kwestia gustu , ale nie przesadzaj , ta pogarda , bo zapatrzeni w nie jak w obrazki . 

Gość Jelonek

Nie wymyślaj.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Jelonek napisał:

Nie wymyślaj.

Nie wymyslam , bo znam te osoby bardzo dobrze  . A ty sobie mozesz uwazac co tylko chcesz , twoja sprawa . 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie wymyslam , bo znam te osoby bardzo dobrze  . A ty sobie mozesz uwazac co tylko chcesz , twoja sprawa . 

Aha i są w związkach malżenskich , nie sa parami chlopak / dziewczyna . 

Patrzeć na to należy czysto psychologicznie czyli brutalnie. Jeśli przystojny wysoki facet który mógłby mieć niejedną średnio wysoką piękność wybiera kobietę która ma wzrostu tyle ile tamte samych nóg, to albo on ma jakąś dewiację na punkcie niskich [coś jak dewiacja na punkcie karłów] albo z nim samym coś jest nie halo i uważa że lepszej/wyższej mieć nie może. Np. Jest brzydal albo troglodyta. Czytaj sobie to jak chcesz ;)

Gość Gosc

Patrząc czysto psychologicznie to leczysz tu kompleksy i samotność i nie możesz się pogodzić , że niektórzy faceci wolą niższe od ciebie ? ! To nie wina tych kobiet , że się im podobają . Generalnie to mi lata , kto z kim jest i o jakim wzroście . Może rozejrzyc się dokladnie i znajdziesz odpowiedź na swoje jakże nurtujące pytania . A gdy spotkasz takie pary , a spotkasz na pewno to się zapytaj co w sobie widzą. 

Nie muszę tu leczyć kompleksów z nadnormatywnym wzrostem bo jestem tego przeciwieństwem ;) Reszta j/w 

Gość Ceylon

A mi by przeszkadzala taka roznica wieku, bo nie przepadam za wysokimi facetami, wole nawet niskich niz wysokich.

ale jakby byl facet fajny, nie takie rzeczy bym przezyla :)

2 minuty temu, Gość Ceylon napisał:

A mi by przeszkadzala taka roznica wieku, bo nie przepadam za wysokimi facetami, wole nawet niskich niz wysokich.

😂   To było mocne

Gość Ceylon

Wzrostu rzecz jasna. 

Idealny wzrost faceta wg mnie to 170-175 cm (mam 167 cm)