Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustynaT95

Nimfomanka szuka kolegi;)

Polecane posty

Gość JustynaT95

Hej,

mam 24 lata i lekki problem, ponieważ za bardzo lubię "ten sport" :classic_rolleyes:   Szukam kogoś chętnego na niezobowiązujące spotkanie. Jak nam się spodoba to może na dłuższą metę:classic_tongue: Zaznaczam od razu, że nie oczekuję sponsoringu i wynagrodzenia bo mam dobrze płatną pracę. Ze względu na niemiłe doświadczenia i swoje bezpieczeństwo zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu na maila -> justyna.tor95@gmail.com  Bardzo proszę bez głupich maili i komentarzy. Tylko propozycje od realnie zainteresowanych osób.

Co do spotkań - jestem z Krakowa i najbardziej odpowiadają mi te okolice, jednak z uwagi na pracę przemieszczam się po całej Polsce więc bardzo często odwiedzam pozostałe miasta:classic_smile:

Gość KuchennY

Przeczytaj ze zrozumieniem i napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

Gość Gość z Krakowa

Justyna, ty jesteś prawdziwa czy spamujesz w nikczemnych zamiarach?