Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tilda88

Zazdrość faceta o nagość w filmach

Polecane posty

Gość Tilda88

Hej. Mam dość wstydliwy problem. Mój partner ma zawsze ogromny problem kiedy na ekranie telewizora pojawia się nagi (lub połowicznie nagi) mężczyzna. Wystarczy, że jest to aktor bez koszulki a mój tż zakrywa mi oczy i szybko zmienia kanał. Może wydaje się to śmieszne, kiedy się to czyta ale to strasznie upokarzające zwłaszcza gdy jesteśmy w gosciach i ja muszę się pilnować by przypadkiem nie zerknąć na tv kiedy leci reklama męskiego żelu pod prysznic. Dziś zrobił mi awanturę bo poszłam bez jego wiedzy do kina z koleżankami na kogel mogel 3 a przecież w zwiastunie widział Zakoscielnego w basenie. Obłęd, nie mam już sił...

Gość prawi 124

kopnij czubka w torbę

Gość Ankaaa

Grubasek ? tacy są najgorsi, całe życie kompleksy.

Gość Tilda88

Daleko mu do ideału, przytył ostatnio, ale tak jest od zawsze a jesteśmy ze sobą od 5 lat, kiedyś był szczupły i robił tak samo. 

Gość Arbuza

To jest ukryty gei chce popatrzeć kiedy Ty nie widzisz. Przekonasz się kiedy mu powiesz że masz fantazję żeby zrobić to z czarnym na jego oczach. Powiedz że posadzisz go w fotelu obok łóżka, a on pierwsze co to uśmiechnie się, a potem powie Takie rzeczy to nie.

Jak zdzieli Cię od razu bez uśmiechania to nie jest homogenizowany.