Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc parassolka

Do was głupki

Polecane posty

Gość gośc parassolka

Zrozumcie jedno -ja tu nie piszę! Nie mam na to czasu! Mam na głowie dom dzieci pracę i studia .Wychodzę z domu a 13.00 a wracam po 22.00 ledwie wyrabiam ze wszystkim nieraz jestem wykończona .Do południa trzeba ugotować posprzątać ,napisać pracę na zaliczenie przygotować się do sesji .-mam dwie specjalność i. Więc zrozumcie mnie tu niema!!Szlag mnie trafia jak sporadycznie zaglądne i widzę słowa skierowane ,,do Sylwi'' żenada ! ja nie piszę z goscia jak wy ,to nie są moje tematy ,nie mam czasu na bzdury!!!!.Żyję życiem realnym a nie dennym forum.Pisze to i znikam a wy róbcie sobie co chcecie głupki.-zwłaszcza ty szarik /Tomasz!!!!

Gość hgghgjgjh
3 minuty temu, Gość gośc parassolka napisał:

-mam dwie specjalność i.

hahahahaha :🤣

Gość hehe

winny sie tłumaczy

Gość Sylwia

Oni pisza do mnie a nie do Ciebie.

Gość gość parassolka sylwias
6 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Oni pisza do mnie a nie do Ciebie.

bzdura wiem do kogo tomasz pisze i w jaki sposób! trolu!!! mnie tu niema czy to jest jasne!!!nie udawaj ze jesteś mną! .Pisze to i mieszam w garnku ,bo obiad gotuję lece się kąpac bo o 13.00 wychodzę.pracuję od 13.30 w Carrefour Ustroń ci co mnie znają to wiedzą!

12 minut temu, Gość hgghgjgjh napisał:

hahahahaha :🤣

Tak dwie! co w tym dziwnego? stad  ciężko pogodzić terminy prac pisemnych i sesje bo raz tyle przedmiotów Ledwo znajduję czas zeby sie wyrobic stad nie zyczę sobie domysłów!!!

10 minut temu, Gość hehe napisał:

winny sie tłumaczy

winny co ty pierdzielisz paranoiku?! /paranoiczko?!! Ja nie zakładam dennych anonimowych tematów jak wy!!! Ostatni raz tu weszłam! To nie jest żart!Nie mam czasu na bzdury!To forum jest chore 

Gość gosc

wypier, Dalaj

Gość klara
10 minut temu, Gość gość parassolka sylwias napisał:

Tak dwie! co w tym dziwnego? stad  ciężko pogodzić terminy prac pisemnych i sesje bo raz tyle przedmiotów Ledwo znajduję czas zeby sie wyrobic stad nie zyczę(...)

chyba specjalizacje? XD

Gość szaarriiikkkk

Specjalnosc i specjalizacje...dobrze znam Twoja karnacje...znasz tez moje podniebienie,raz lizanie raz gryzienie...

Milego dnia zycze ja...

10 godzin temu, Gość klara napisał:

chyba specjalizacje? XD

Specjalności ! na kierunku Bezpieczeństwo Zdrowotne ,chyba wiem lepiej jak mam wpisane w Karcie KOS

Gość szaarriikkk

Helenka?

Gość Sylwia Beta

I ona będzie ratownikiem medycznym. Nie daj Boże. Wulgarna, kłótliwa, chora. Czy w naborze  na te zawody nie powinno być jakichś testów psychologicznych? 

Gość szaarriiikkkk

W dzisiejszych czasach taxi bardziej pomocna niz karetka pogotowia...hehe

Gość hultaj

Znów babami śmierdzi 

Gość szaarrriikkkk

Ogolone pachnom inaczej...hehe

Gość gosc gość
29 minut temu, Gość Sylwia Beta napisał:

I ona będzie ratownikiem medycznym. Nie daj Boże. Wulgarna, kłótliwa, chora. Czy w naborze  na te zawody nie powinno być jakichś testów psychologicznych? 

uważaj bo nie wiesz o kim piszesz ,obrażasz. Cwel rozwala  jej życie a ty go bronisz ? to on jest chory nie ona!W którym miejscu wulgarna ? a w którym kłótliwa .Nie pozwala sobie robić bydła więcej w życiu i ma racje .a tak swoją drogą nigdzie tu nie jest napisane że ma być ratowniczką ,skąd wiesz? śledzisz ją?to jest karalne. Jeli ona pisze że jej tu niema to znaczy że niema ,dlaczego szarik jej ubliża ,obraża ,pomawia ,torpeduje wulgaryzmami? ten człowiek jest chory.Kto by to wytrzymał.Trzech zjepów się znalazło co jej żyć nie dają ale brawo! broń przestępczości nadal.Gratuluję rozumu.Trzeba mieć zjechane z mózgu żeby na każdy temacie mieć omamy ,to się leczy psychiatrycznie.I nie odpisuj bo pociągnę o współudział.

Gość gosc gość
1 minutę temu, Gość szaarrriikkkk napisał:

Ogolone pachnom inaczej...hehe

jestes wulgarny podły i zboczony pora na leczenie psychoatryczne tomasz

Gość hultaj

Szarik  to Szarik a nie Tomasz . Szarik bierz ich zagryź ci=py 

Gość gosc gość
43 minuty temu, Gość Sylwia Beta napisał:

Radzę zapoznać się ze słownikiem co znaczy słowo ,,wulgarne''.to jest ,,cycki '',... ,cipa ... , ... ,gnida ,pitol ,pitolisz rozłożone nogi ,opisy biustu ,opis pozycji łózkowych opisy ,,loda'' -itp czyli generalnie słownictwo szarika .

Gość gosc gość
2 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Szarik  to Szarik a nie Tomasz . Szarik bierz ich zagryź ci=py 

po ce te wulgaryzmy?tomasz się sam zdradził.Do dzieci i do żony a nie życie rozwalać komuś i bydło robić.Doigrał sie 

Gość gosc gość
52 minuty temu, Gość Sylwia Beta napisał:

dokładnie powinni robić w policji testy psychologiczne!!i u takich jak ty również .Siejesz nienawiść 

Gość szaarriiikkkk

Strach sie bac...Ide spac

Gość szaarrriiikk

Przepraszam vaginy za cipki ale to nie jest wyraz obco...jenzyczny

Usta sromowe

mialo byc

Gość Gość
43 minuty temu, Gość gosc gość napisał:

dokładnie powinni robić w policji testy psychologiczne!!i u takich jak ty również .Siejesz nienawiść 

Ja już dawno o tym pisałam. Strach trafić na tak niezrowowazonego emocjonalnie ratownika. Ja bym się bała.