Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kogo najbardziej nie lubicie na kafeterii

Polecane posty

Gość Gość

Podawajcie nicki najbardziej irytujących kafeterianów i kafeterianek. Wyjątek nick Gość

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Podawajcie nicki najbardziej irytujących kafeterianów i kafeterianek. Wyjątek nick Gość

Tych co im się zdaje że wszystkie rozumy pozjadały (li).

Gość Gość

Narodowy, AvaX, 8Widmo8

Z anonimowych tych wyśmiewających

Gość gość

Narodowy koi moje serce 🙂

Gość Gość

Leżaczek - monotematyczny typ, spasiony prawiczek po 30 tce. Hedonista, któremu w głowie tylko przyjemności: łatwe pieniądze, granie na konsoli, obżeranie się, spanie i trzepanie kapucyna (czym sam się chwalił). Do pełni szczęścia brakuje mu jeszcze chędożenia. Jak się domyślacie, chętnej brak i gość jest na dobrej drodze do dożywotniego prawictwa. Jest typowym przegrywem, który za swe niepowodzenia życiowe wini jakichś urojonych łobuzów. Mimo to bije po oczach jego poczucie wyższości z powodu rzekomych lokat bankowych, które ponoć posiada. Przypełzł tu z kowbojek wraz z innym tałatajstwem. Parę innych osób też go nie trawi z tego co zdążyłem zauważyć.

Gość szaarriiikkkk

Dretwych podszywaczy i tych ktorzy wyzywali kiedys moich bliskich bezpodstawnie,dla zasady braku zasad...hejt

Na szczescie sporo sie zmienilo i dlatego bywam tu czasami,miedzy miastem a lasami...

czasem sie wyglupiam,czasem kogos szukam...Kocham Ide...hehe

Tu siem nic nie zmienilo,troche lat tylko przybylo

Gość Taki Jeden

Poczekam aż się zapełni ta ,,czarna lista" może ktoś mi się przypomni, od czasu do czasu przeglądam to forum.

Podszywacze są bardzo irytujący, ale łatwo ich rozpoznać (by się podszywać trzeba umieć)

Gość Prawiczek z Kafe

Tych co wyzywają nas prawiczków, przegrywów i stulejarzy, nawet po wysłuchaniu naszej smutnej historii.

Ja wiekszosc ludzi lubie. Przewaznie lubie nawet tych , ktorzy czasami pisza nie tak.

Gość gość

🙂 

Gość Onsam
1 godzinę temu, Gość Prawiczek z Kafe napisał:

Tych co wyzywają nas prawiczków, przegrywów i stulejarzy, nawet po wysłuchaniu naszej smutnej historii.

popieram

Gość Onsam
45 minut temu, ZUZANNA napisał:

Ja wiekszosc ludzi lubie. Przewaznie lubie nawet tych , ktorzy czasami pisza nie tak.

Też Cię lubię. Kiedyś CI powiedziałem jakis komplement i Ci się spodobało. To ja, Mariusz

Nie znam. Nie kojarze.

Gość Onsam
15 minut temu, ZUZANNA napisał:

Nie znam. Nie kojarze.

Też nie mogę sobie przypomnieć i nie wiem, jak to znaleźć. To było coś, że jako jedna z niewielu osób nie wyśmiałaś tego, że nie byłem z kobietą. A może to była inna Zuzanna. Wiem, że podobno dobrze tutaj znana.

Gość Gość
21 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Leżaczek X jeśli dobrze zrozumiałem nie lubisz ludzi za hobby, nadwagę, dziewictwo, wiek, ich oszczędności i inwestycje, dietę, odpoczynek i masturbacje oraz brak ciśnienia na seks i stabilne poczucie własnej wartości. No nie można takich hejtować bo spływa po nich jak po kaczce, jaka szkoda 😔 

Gdyby faktycznie spływało po tobie to byś nie odpowiedział. 😄 Zgadzam się z typem, który ci napisał prawdę. Masz bardzo niskie poczucie własnej wartości, które nie pozawala ci wychodzić z domu jak normalny zdrowy człowiek człowiek. Jedyną protezą życia osobistego jest dla ciebie spamowanie na tematach Broken filmikami z YT i komentowanie ich i pisanie o gierkach w które ona mało gra i interesują ją inne tematy. Trudno żeby osoba która gnije w domu mogła pisać o czymś innym skoro z nikim nie rozmawia i z nikim się nie spotyka po skończeniu szkoły średniej. Ona ma największą tolerancję dla infantylnych eunuchoidalnych Piotrusiów Panów i ma czas pisać prawie całą noc. Nie wiem po co ona to robi skoro ma depresję i raczej ją to pogrąży jej stan bo ta znajomość i tak zmierza donikąd. Ciekawe czy kiedyś da ci swój prywatny kontakt? 😄 Broken pamiętaj: Z braku laku jest dobry również mały flaku. 😄

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

Też nie mogę sobie przypomnieć i nie wiem, jak to znaleźć. To było coś, że jako jedna z niewielu osób nie wyśmiałaś tego, że nie byłem z kobietą. A może to była inna Zuzanna. Wiem, że podobno dobrze tutaj znana.

Moze to byla Zuzanna Amelia

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdyby faktycznie spływało po tobie to byś nie odpowiedział. 😄 Zgadzam się z typem, który ci napisał prawdę. Masz bardzo niskie poczucie własnej wartości, które nie pozawala ci wychodzić z domu jak normalny zdrowy człowiek człowiek. Jedyną protezą życia osobistego jest dla ciebie spamowanie na tematach Broken filmikami z YT i komentowanie ich i pisanie o gierkach w które ona mało gra i interesują ją inne tematy. Trudno żeby osoba która gnije w domu mogła pisać o czymś innym skoro z nikim nie rozmawia i z nikim się nie spotyka po skończeniu szkoły średniej. Ona ma największą tolerancję dla infantylnych eunuchoidalnych Piotrusiów Panów i ma czas pisać prawie całą noc. Nie wiem po co ona to robi skoro ma depresję i raczej ją to pogrąży jej stan bo ta znajomość i tak zmierza donikąd. Ciekawe czy kiedyś da ci swój prywatny kontakt? 😄 Broken pamiętaj: Z braku laku jest dobry również mały flaku. 😄

ja pitole, Leżaczek chyba ci dał kosza że tyle jadu wylewasz, byłam na tamtym temacie i otwierałam te filmiki lezaczka i uśmiac się można było, a nawet fajny przepis znalazłam. Musisz naparwdę mieć złą wolę, a leżaczek to pozytywny się wydaje, udław się tym jadem.

1 minutę temu, Gość gość napisał:

ja pitole, Leżaczek chyba ci dał kosza że tyle jadu wylewasz, byłam na tamtym temacie i otwierałam te filmiki lezaczka i uśmiac się można było, a nawet fajny przepis znalazłam. Musisz naparwdę mieć złą wolę, a leżaczek to pozytywny się wydaje, udław się tym jadem.

to wbijaj na nasz temat tzn. ujawnij się:) 

Gość Gość
3 minuty temu, brokeninside87 napisał:

co tam Leżaczku, bawisz się z wieczi, żeby aportowała kijaszek?

Zamknij sie przegrywie i ... w jednym. Gdzie mnie znowu widzisz stara pudernico? Każdy srejt to moja robota według ciebie? Ściągnij klapki z oczu. Nie tylko ja widzę twoje zjyebanie umysłowe ale pocieszaj sie dalej pisząc wieczi. I sama aportuj. Przecież to Ty lubisz być czyjąś .... Ja niekoniecznie.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

No miałem nie odpowiedzieć, reszta to trochę bzdury. Ja skończyłem dwa kierunki a nie tylko średnią. Ze znajomymi też się często o grach gadało, finansach, jakiś gadżetach, życiu codziennym. 

Ciekawe jakie? Sam pisałeś że od skończenia szkoły nie przeczytałeś żadnej książki. Wyższa szkoła "Szlachta nie pracuje" i "Wiedza o YT" 😄

4 minuty temu, brokeninside87 napisał:

co tam Leżaczku, bawisz się z wieczi, żeby aportowała kijaszek?

Leżczkowi nigdy nie urosną jajeczka jak będziesz go tak broniła pod każdym tematem. 

Gość MEDUZA

ja nie lubie MEDUZY

Gość Won i wypjerdalaj precz

Gościu który napisałeś prawdę o brokułe rozkazuje ci się ujawnić. Nie życzę sobie by ta lampucera z umysłem 5 latki mnie oskarzala. ...ka nadal myśli że inni są ślepi na jej zryty beret.

Gość Holululu

Kobiecych nickow. Wyziera z nich jakas gorycz zawisc zadziornosc. Nie lubie tego. Moze nie wszystkie ale te niezalogowane. Ble

Gość Gość
5 minut temu, Gość Won i wypjerdalaj precz napisał:

Gościu który napisałeś prawdę o brokułe rozkazuje ci się ujawnić. Nie życzę sobie by ta lampucera z umysłem 5 latki mnie oskarzala. ...ka nadal myśli że inni są ślepi na jej zryty beret.

Mam lepszą propozycję. Byłoby fajnie gdyby Broken i Leżaczek wymienili się mailami, gg, skype, facebook czy co tam wolą. Będą mogli zupełnie bez skrepowania pisać ze sobą bez obaw że ktoś Im napisze coś brzydkiego. I tak o wiele mniej się udzielają w tematach innych niż ten co kiedyś założyła Broken więc to tak wielkiej różnic im to nie zrobi, a sporo zyskają. 

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciekawe jakie? Sam pisałeś że od skończenia szkoły nie przeczytałeś żadnej książki. Wyższa szkoła "Szlachta nie pracuje" i "Wiedza o YT" 😄

Leżczkowi nigdy nie urosną jajeczka jak będziesz go tak broniła pod każdym tematem. 

o co wam chodzi do uja pana, a tobie najwyraźniej twoje sztucznie wyhodowane strasznie musza uwierać...a lezaczek jest fajny taki jaki jest, skąd ta nienawiść, nei sądze żeby wam cos zrobił kafeteryjne psychole

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mam lepszą propozycję. Byłoby fajnie gdyby Broken i Leżaczek wymienili się mailami, gg, skype, facebook czy co tam wolą. Będą mogli zupełnie bez skrepowania pisać ze sobą bez obaw że ktoś Im napisze coś brzydkiego. I tak o wiele mniej się udzielają w tematach innych niż ten co kiedyś założyła Broken więc to tak wielkiej różnic im to nie zrobi, a sporo zyskają. 

Ja myślę, że tu o popularność chodzi nie prywatę.

Gość Gość

A jebal ich pies choć to prawdziwy mezalians. Gdyby nie to forum to oboje by juz dawno w psych siedzieli. 13 zostanie znaleziony martwy z ps3 w ręku przed kompem a brokuł będzie się dożywotnio kiwac w pokoju bez klamek na własne życzenie. 

Gość w kość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ciekawe jakie? Sam pisałeś że od skończenia szkoły nie przeczytałeś żadnej książki. Wyższa szkoła"Szlachta nie pracuje" i "Wiedza o YT" X no ostatnia to po szkole czyli 25,5-26rz o minimalizm 😂 a kierunki infa i foto 😗

to Ty, bez urazy, jesteś leń śmierdzący, bo po takich kierunkach mógłbyś nieźle zarabiać